Deocamdată nu se cunosc date exacte cu privire la cauzele producerii accidentului. Între timp iubita lui Ciro Castellano a fost luată pe targă de la locul incidentului și transportată la spital cu o ambulanță. Lorena Păduraru (aşa se numeşte iubita italianului) era conștientă și chiar a discutat cu partenerul său. La fața locului au ajuns deja autoritățile.

Iubita socrului Antoniei era la volanul bolidului

Accident a avut loc pe șoseaua Nordului din Capitală. Iubita lui Ciro Castellano s-a răsturnat cu mașina ziua în amiaza mare. Tânăra se afla la volanul unui bolid de lux, marca Porsche, și a fost scoasă din autoturism de pompierii ajunși la fața locului. La scurt timp de la accident, iubitul ei, Ciro Castellano, a venit de urgență pentru a vedea în ce stare se află tânăra.

Accidentul a avut loc aproape de restaurantul italianului

Accidentul, în care au fost implicate alte patru mașini, a avut loc la doar câțiva metri de restaurantul pe care Ciro Castellano îl deține alături de fratele său, Joshua.

Iubita lui Ciro s-a răsturnat cu mașina și a fost transportată la spital de un echipaj SMURD. Tânăra conducea un Porsche Macan GTS, autoturism al cărui preț este în jurul a 65.000 de euro. Un astfel de bolid abia ieșit din fabrică poate fi cumpărat cu suma impresionantă de 110.000 de euro. La scurt timp de la producerea accidentului, Ciro și fiul său, Vincenzo, au venit la fața locului.

Socrul Antoniei are afaceri în Bucureşti

În vârstă de 55 de ani, Ciro Castellano este fratele și partenerul de afaceri a lui Joshua. Afaceristul a intrat în atenția presei după ce a avut o scurtă relație cu fiica fostului președinte al Federaţiei Române de Fotbal, Raluca Sandu. Ciro Castellano este tatăl lui Vincezo, soțul din acte al Antoniei. Aceştia au împreună o feţiţă, informează cancan.

Mașină răsturnată pe Șoseaua Nordului din București! Iubita lui Ciro Castellano era la volan

Știre în curs de actualizare.