Evenimentul Zilei > Actualitate > Ea este CEA MAI BOGATĂ FEMEIE din lume, în acest moment! Este INCREDIBIL ce AVERE a strâns, la 20 de ani. UITE cât de bine arată – FOTO
Ea este CEA MAI BOGATĂ FEMEIE din lume, în acest moment! Este INCREDIBIL ce AVERE a strâns, la 20 de ani. UITE cât de bine arată – FOTO

Ea este CEA MAI BOGATĂ FEMEIE din lume, în acest moment! Este INCREDIBIL ce AVERE a strâns, la 20 de ani. UITE cât de bine arată – FOTO

Este cunoscută în întreaga lume și, deși are doar 20 de ani, a reușit să strângă o avere impresionantă prin propriile forțe, fiind singura artistă la această vârstă care se apropie vertiginos de un miliard de dolari.

Kylie Jenner are în momentul d efață o avere estimată de 900 milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, care estimează că artista va atinge un miliard de dolari anul viitor.

În trecut, fondatorul Microsoft, Bill Gates, a reușit să strângă un miliard de dolari, urmat de fondatorul facebook, Mark Zuckerberg, la vârsta de 23 de ani.

„Wow. Nu îmi vine să cred că postez propria mea copertă Forbes”, a scris Jenner la o postare pe reţeaua socială Instagram. 

„Vă mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Sunt binecuvântată să fac ce iubesc în fiecare zi. Nu aş fi putut nici să visez asta!” 

Averea Lui jenner a crescut exponenţial după apariția Kylie Cosmetics, propria companie de machiaje, care valorează 800 de milioane de dolari.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: