O vedeta Pro TV a fost aproape să o sărute în direct. Mihai Bobonete nu s-a mai putut abține și a fost la un pas de o gafă uriașă. Când Antonia a venit la emisiunea „Falsez pentru tine”, prezentatorul s-a arătat a fi de-a dreptul fascinat de frumusețea artistei, motiv pentru care a vrut să o sărute.

Mai mult, Antonia a mai avut parte de o propunere venită din partea altui bărbat care chiar i-a spus că vrea să-i demonstreze faptul că e mai bun decât Alex Velea.

,,Emisiunea aceasta e în felul următor: stăm noi doi, așa, și mai vorbim, mai vedem care-i treaba. Publicul va rămâne tablou la un sărut care va trebui să dureze, între noi doi, mai mult de un minut” a spus Mihai Bobonete.

Ei bine, la o astfel de propunere, Antonia nu a putut să rămână indiferentă, însă reacția ei va fi văzută în momentul în care emisiunea va fi difuzată.

Propunerile însă nu s-au oprit aici pentru Antonia, căci un concurent din cadrul emisiunii, eliminat fiind, i-a declarat acesteia că vrea să-i demonstreze că este mai bun decât Alex Velea.

„Îmi pare rău că am fost eliminat pentru că mă gândeam ca la final să-i dovedesc Antoniei că-s mai bun decât Alex Velea!”, în timp ce Antonia i-a replicat acid: „N-ai cum! Niciodată!”,a spus Antonia în cadrul emisiunii „Falsez pentru tine”.

Antonia a vorbit deschis despre certurile din cuplu. Ea și Alex Velea se înțeleg de minune, însă ca în orice familie, mai apar anumite tensiuni și neînțelegeri care le strică starea de spirit.

„Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă”, a spus Antonia, potrivit