Evenimentul Zilei > Politica > Bobby Păunescu nu înțelege de ce Dacian Cioloș a cerut suspendarea lui Iohannis: „Președintele Iohannis a făcut exact ce trebuia în criză”
Bobby Păunescu nu înțelege de ce Dacian Cioloș a cerut suspendarea lui Iohannis: „Președintele Iohannis a făcut exact ce trebuia în criză”

Bobby Păunescu nu înțelege de ce Dacian Cioloș a cerut suspendarea lui Iohannis: „Președintele Iohannis a făcut exact ce trebuia în criză”

Regizorul Bobby Păunescu este de partea președintelui când vine vorba de criza politică. Acestuia îi este neclar de ce Dacian Cioloș și Dan Barna au cerut suspendarea lui după întâlnirea cu Macron. Președintele ARMIS consideră că Dacian Cioloș nu are o strategie potrivită.

Bobby Păunescu nu înțelege de ce Dacian Cioloș a cerut suspendarea lui Klaus Iohannis, după întâlnirea pe care a avut-o cu Macron și președintele Elveției.

„L-am criticat de foarte multe ori pe președinte, dar de ce după întâlnirea cu președintele Elveției au cerut asta (suspendarea – n.red.)?! De ce după întâlnirea asta? Președintele sigur are un plan, a văzut că nu se înțeleg, s-a întâlnit cu partidele. Își doreau cei de la USR PLUS să plece premierul. Orice dacă pleacă el… A făcut exact ce trebuie, președintele. De ce dintr-o dată au cerut demisia?”, a afirmat Păunescu.

Dacian Ciolos

Acesta a criticat în continuare refuzul de a merge la Cotroceni al lui Dacian Cioloș, invocând programul stabilit de dinainte de criză de a merge la întâlnirea cu președintele Macron: „Au criză la vârf. Trebuie să urmărească în primul rând ce se intamplă cu poporul lor”. a declarat regizorul Păunescu.

„Toată lumea s-a întâlnit cu președintele României. Domnul Cioloș a decis să se întâlnească cu domnul Macron. Că-mi place, că nu-mi place de președinte, nu contează, trebuia să meargă. (…)De ce s-a dus în Franța, domnul Cioloș?

Cioloș a fost în timpul crizei acolo (criza politică – n.red.). Ideea e că, la o poveste de genul ăsta, dl Bârnă era foarte supărat la prșeedintele țării. Păi dacă te duci în altă parte și, după, vii la președinte, era normal. A dat dovadă de președinte adevărat. Dl Bârnă era supărat… (…) Ideea este că este un semn de întrebare că în momentul crizei s-a dus la Paris. Cine l-a sfătuit, l-a sfătuit foarte prost. Vorbești în țara ta dacă ești român. Te duci să vorbești cu președintele Macron…, treaba lui cu Rusia ce a vorbit. Toți erau în discuții aici, și fostul prim-ministru al României, Dacian Cioloș, s-a dus la președintele Franței, poate are sens, poate a spus că va ajut la iarnă cu gazele”, a comentat Bobby Păunescu.

Președintele ARMIS nu crede în abordarea lui Cioloș

„Cei de la PNL au spus locurile secretarilor de stat rămân… Orice, dar fără premierul Cîțu (au cerut cei de la USR-PLUS – n.red.). Nu cred în acest tip de abordare. Nu vreau mă joc fotbal că ăla nu are șapcă…”, a spus Bobby Păunescu despre poziția USR-PLUS

Bobby Păunescu laudă strategia PSD-ului din criza politică

„Am atacat PSD… Dar cred că a dat dovadă de maturitate politică, dându-și seama că nu are înlocuitor, nu că nu s-a înțeles președintele cu cineva”., a declarat acesta.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: