BMW a prezentat noul Seria 7. Schimbările? Nici prea multe, nici foarte vizibile

BMW a prezentat noul Seria 7. Schimbările? Nici prea multe, nici foarte vizibile

BMW a retușat estetic Seria 7, modelul cu care concurează Audi A8 și Mercedes-Benz Clasa S. Suplimentar, vârful de gamă bavarez a fost optimizat la nivel tehnic. Primele mașini cu ”noua” înfățișare vor ajunge la clienți în toamna viitoare.

De afară, e aproape imposibil să îți dai seama. Totuși, acesta este noul BMW Seria 7, versiunea retușată estetic și optimzată la nivel tehnic a vârfului de gamă bavarez.

Primele imagini oficiale evidențiază discreția absolută a faceliftului primit de BMW Seria 7.

La interior, diferențele sunt mai lesne de identificat. Cel mai ”țipător” element este noul monitor de 10,2 inchi - amplasat în spatele volanului - pe care sunt afișate ceasurile de bord!

Ne puteți urmări și pe Google News

Motorizări Cea mai sportivă versiune BMW Seria 7 are în continuare sub capotă un V12 Twin Turbo de 6.0 litri, care dezvoltă 544 CP şi 750 Nm. Grație acestei alăturări, sprintul 0 - 100 km/h este realizat în numai 4,6 secunde. Odată cu acest facelift, versiunea ActiveHybrid a primit un motor pe benzină cu șase cilindri în linie (în locul vechiului V8). Sistemul alternativ (cu motor electric) are, totuși, o putere maximă de 472 CP. Consumul oficial mixt: 9,4 l/100 km. Noua gamă BMW Seria 7 facelift va include și trei versiuni turbodiesel. Cea mai economică (245 CP) se laudă cu un consum mediu de 6,8 litri ”la sută”.

Tri-turbodiesel și pentru ”Șeptar”

BMW 750d a primit supermotorul tri-turbo de 381 CP!

Toate versiunile sunt dotate standard cu o transmisie automată cu 8+1 rapoarte. BMW Seria 7 este o limuzină germană care concurează cu Audi A8 și Mercedes-Benz Clasa S.

Primele unități BMW Seria 7 cu ”noua” înfățișare vor ajunge la clienți în toamna viitoare. Prețurile urmează a fi anunțate.