Evenimentul Zilei > Actualitate > Au ŞOCAT presa INTERNAŢIONALĂ. Cine este BLONDA care petrece alături de Leonardo DiCaprio la Saint Tropez. GALERIE FOTO
Au ŞOCAT presa INTERNAŢIONALĂ. Cine este BLONDA care petrece alături de Leonardo DiCaprio la Saint Tropez. GALERIE FOTO

Au ŞOCAT presa INTERNAŢIONALĂ. Cine este BLONDA care petrece alături de Leonardo DiCaprio la Saint Tropez. GALERIE FOTO

Larisa este soţia miliardarului Anatol Stati, dar în 2014 a fost surprinsă la braţul lui Leonardo Dicaprio în timpul unei petreci din Saint Tropez.

Evenimentul caritabil a care au participat cei doi a fost organizat chiar de Leonardo, iar starurile de la Hollywood au dat năvală pentru a petrece alături de el. La acel eveniment au participat, printre alţii, Bono, Marion Cotillard, Jared Leto, Robin Thicke, Selena Gomez.

Preţul pe care l-au plătit invitaţii pentru a avea acces la petrecere a fost cuprins între 7.500 de dolari şi 130.000 de dolari. Toţi banii strânşi în urmă acestui eveniment, peste 25 de milioane de dolari, au fost folosiţi pentru a salva planeta, cauză în care celebrul actor se implică intens.

Larisa Staţi este o persoană activă şi în viaţa mondenă din Republica Moldova, fiind văzută, de-a lungul timpului, la mai multe evenimente de acest gen. De fiecare dată a atras atenţia prin elegantă ţinutelor, fiind o persoană care are multă grijă de vestimentaţie şi de aspectul sau fizic.

Ea locuieşte în Republica Moldova în palatul impresionant construit de Anatol Stati, pe un domeniu de mai multe hectare, scrie cancan.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: