Evenimentul Zilei > Monden > Blestemul lansat asupra Familiei Regale! Prințesa nu va putea fi fericită în veci. A plecat departe
Blestemul lansat asupra Familiei Regale! Prințesa nu va putea fi fericită în veci. A plecat departe

Blestemul lansat asupra Familiei Regale! Prințesa nu va putea fi fericită în veci. A plecat departe

Se pare că membrii familiei Grimaldi sunt urmăriți de un blestem cumplit încă din secolul al XIII-lea. Prințesa Charlene de Monaco pare să fie mai nefericită ca oricând și a cerut ajutor specializat. Soțul ei, prințul Albert, nu a oferit prea multe detalii presei despre starea ei de sănătate.

Prințesa de Monaco a întâmpinat o serie de probleme, așa că a decis să plece departe de casă și de soțul ei, la un institut medical. Charlene pare să fie mai nefericită ca oricând, așa că a decis să se depărteze puțin de toate problemele și să se refacă. Prințesa a slăbit extrem de mult în ultima perioadă, însă nimeni nu știe ce afecțiuni au dus la acest lucru. Legat de problemele de sănătate ale acesteia, prințul Albert nu a vrut să ofere prea multe informații presei.

În ultima perioadă, circulă zvonuri cu privire la un posibil divorț între prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert. Se pare că este vorba despre un blestem care urmărește membrii familiei de sute de ani. „Niciun Grimaldi nu va avea o căsnicie fericită”, sună blestemul aruncat de o tânără asupra clanului condus de Rainier I, în secolul al XIII-lea.

În ultimele nouă luni, prințesa în vârstă de 43 de ani a lipsit de la evenimentele oficiale desfășurate în principat. Conform informațiilor apărute în spațiul public, Charlene de Monaco ar fi plecat în Africa de Sud, în luna martie, pentru a participa la funeraliile regelui poporului Zulu. Ea sa reîntors la Monaco abia în luna noiembrie, susținând că această lipsă are la bază o problemă medicală, din sfera ORL. Nici bine nu s-a reîntors acasă, că prințesa a plecat din nou, de data aceasta la un institut medical, pentru recuperare.

La mijlocul lunii iunie, în timp ce prințesa era plecată în Africa de Sud, palatul princiar anunța că Charlene de Monaco nu va sărbători cei 10 ani de căsnicie cu Albert II. La puțin timp după acest anunț, presa a început să vorbească despre un divorț între cei doi soți. Conform informațiilor apărute în spațiul public, prințul Albert ar avea o fiică cu o altă femeie. În toamna anului 2020, o braziliancă de 34 de ani a cerut recunoașterea paternității pentru fiica sa de 16 ani.

Vestea nu i-a picat deloc bine prințesei Charlene de Monaco. Se pare că partenerul ei de viață i-a fost infidel încă de la începutul relației lor.

După toată această poveste, blestemul familiei regale iese din nou la iveală. Revista spaniolă Vanidades a publicat în luna august a acestui an un articol cu privire la trecutul familiei. Se pare că o tânără a lansat un blestem asupra dinastiei lui Rainier I, în secolul al XIII-lea, ca nimeni din această familie să nu cunoască vreodată fericirea conjugală.. Conform legendelor, Rainier I a fost fascinat de frumusețea acestei fete și a răpit-o. Nu știm dacă este doar o simplă coincidență sau blestemul chiar există, însă clanul Grimaldi nu și-a mai găsit de atunci fericirea în plan personal.

Blestemul care urmărește membrii familiei regale Grimaldi

Albert I și Lady Mary Victoria s-au căsătorit în 1869, când ea avea doar 19 ani. La scurt timp după nuntă rămâne însărcinată, însă fuge de la palat. Aceasta susține că era complet nefericită, iar soțul nu îi mai acorda deloc atenție. Fiul lor, Louis II, a fost și el urmărit de acest blestem. A făcut un copil nelegitim cu dansatoarea de cabaret Marie Juliette Louvet, iar acest copil, o fiică pe nume Charlotte, a devenit moștenitoarea tronului pentru că soția prințului nu a putut avea copii. Aceasta din urmă s-a căsătorit în 1920 cu contele Pierre de Polignac. Din păcate, după 10 ani căsnicie a descoperit că acesta era homosexual, așa că au divorțat.

Grace Kelly și prințul Rainier sunt un alt cuplu al familiei regale Grimaldi care nu au avut parte de fericire. Fosta actriță a dus o viață extrem de nefericită la palat și a avut de îndurat multe infidelități ale soțului. Aceasta a murit în 1982, într-un accident cumplit de mașină. Fiica cuplului Stephanie, a fost mult timp pe prima pagină a ziarelor, fiind implicată într-o relație cu fosta ei gardă de corp, Daniel Ducruet. Cei doi au avut împreună doi copii, Louis și Pauline, care au venit pe lume înainte de căsătorie. În anul 1995 și-au oficializat relația, însă un an mai târziu au divorțat din cauza unui adulter.

În 1998, Stephanie de Monaco a adus-o pe lume pe Camille, fiica ei din relația cu ofițerul de securitate Jean-Raymond Gottlieb. În 2003, Stephanie s-a căsătorit cu Adans Lopez Peres, un acrobat portughez, de care a divorțat însă una an mai târziu.

Caroline, sora mai mare a lui Stephanie, s-a căsătorit în 1978 cu francezul Philippe Junot, în ciuda protestelor părinților. Nici ea nu a fost fericită în această relație, divorțând doi ani mai târziu. În 1983, aceasta decide să își refacă viața, căsătorindu-se cu Stefano Casiraghi, moștenitorul unui om de afaceri italian. Cei doi au adus pe lume trei copii, Andrea, Pierre și Charlotte. Din nefericire, în 1990, Stefano și-a pierdut viața într-un accident de barcă.

Albert II, fratele lui Caroline și al lui Stephanie, pare să aibă aceeași soartă ca toți membrii familiei lui. Conform informațiilor apărute în presă, acesta face tot posibilul să își salveze căsnicia de 10 ani cu prințesa Charlene.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.