Evenimentul Zilei > Actualitate > Blestemul de 400.000 de dolari. A vrut să-și omoare fostul soț cu o vrajă neagră
Blestemul de 400.000 de dolari. A vrut să-și omoare fostul soț cu o vrajă neagră

Blestemul de 400.000 de dolari. A vrut să-și omoare fostul soț cu o vrajă neagră

O româncă stabilită în SUA și-a luat țeapa vieții ei după ce a încercat să-și omoare fostul soț cu ajutorul vrăjitorilor din România. „Farmecele” erau făcute din județul Prahova, iar taxele erau colosale.

Doi „vrăjitori” din Ploiești au păcălit o româncă din SUA să le trimită sume colosale de bani pentru diverse farmece. „Clienta” voia un blestem care să fie atât de puternic încât să-l omoare pe fostul soț.

Femeia a simiţit că este escrocată, așa că a depus o plângere, scrie Antena3.

Deoarece vrăjitorii i-au spus că i se vor întâmpla mai multe lucruri rele, aceasta a fost nevoită să intre în contact cu mai multe persoane care îi promiteau diverse farmece la care ea trebuia să cotizeze masiv.

După cinci luni, românca stabilită în America şi-a vândut chiar şi o proprietate în Florida. Banii obținuți din vânzare i-ar fi trimis înapoi în țară pentru a fi purificați de vrăjitori.

Femeia a dat 400.000 de dolari pe parcursul incantaţiilor făcute tocmai din Prahova.

În octombrie 2015, falşii vrăjitori au fost narestaţi, dar femeia a fost în continuare contactată de apropiaţii lor. Ulterior, Tribunalul Prahova i-a condamat pe cei cinci inculpaţi la sentinţe între 2 ani şi 8 luni şi 3 ani de închisoare cu suspendare.

Pentru a recupera prejudiciul, au fost instituite sechestre pe mai multe bunuri ale falşilor tămăduitori.