Evenimentul Zilei > Social > Blestemul apartamentului în care și-a găsit sfârșitul nefericita Elodia. Pereții spun povești de groază
Blestemul apartamentului în care și-a găsit sfârșitul nefericita Elodia. Pereții spun povești de groază

Blestemul apartamentului în care și-a găsit sfârșitul nefericita Elodia. Pereții spun povești de groază

Tragedia avocatei Elodia Ghinescu, care a scris o premieră juridică în România, continuă și la ani buni de la cazul morții sale tenebroase.

Datoriile restante la asociație nu au mai fost plătite de mult timp, iar încercările lui Cristian Cioacă de a-l închiria au fost în zadar, potrivit Spynews.

Pentru că apartamentul în care se presupune că ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu nu poate fi scos la vânzare și nici nu vrea cineva să-l închirieze, locuința este în paragină, fiind nelocuită de peste 10 ani. Situația a trezit indignarea vecinilor, care se plâng de datoriile adunate de-a lungul anilor la asociația de locatari.

Nimeni nu vrea să locuiască în ”apartamentul groazei”

În trecut, Cristian Cioacă, cel care a stat la pușcărie deși nu a fost găsit cadavrul victimei sale, ar fi încercat să închirieze locuința, cunoscută drept ”apartamentul groazei”, dar nu a avut succes în eforturile lui. Fostul polițist și-a pus un prieten să se ocupe de acest aspect, dar bărbatul a eșuat lamentabil în a convinge pe cineva să locuiască acolo.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: