Evenimentul Zilei > Actualitate > BLESTEMUL APARTAMENTULUI în care a fost ucis Ioan Luchian Mihalea. NICIUN CHIRIAŞ NU A REZISTAT mai mult de o lună în locuinţa în care PARANORMALUL este la el acasă – Galerie foto
BLESTEMUL APARTAMENTULUI în care a fost ucis Ioan Luchian Mihalea. NICIUN CHIRIAŞ NU A REZISTAT mai mult de o lună în locuinţa în care PARANORMALUL este la el acasă – Galerie foto

BLESTEMUL APARTAMENTULUI în care a fost ucis Ioan Luchian Mihalea. NICIUN CHIRIAŞ NU A REZISTAT mai mult de o lună în locuinţa în care PARANORMALUL este la el acasă – Galerie foto

Asasinarea lui Ioan Luchian Mihalea, compozitor, solist şi dirijor al grupului Song, a fost foarte mediatizată în 1993. În prezent, în jurul odioasei crime circulă o poveste care stârneşte fiori de groază.

Până în urmă cu doar câţiva ani, locuinţa a fost închiriată numai studenţilor, dar aceştia nu au stat mai mult de o lună, conform mărturiilor celor care locuiesc în blocul unde Mihalea a fost ucis cu sânge rege.

„Pentru că nu mai locuieşte în Bucureşti, proprietara casei, Adina Popescu, soţia lui Mihalea m-a împuternicit să colectez eu banii de la chiriaşii de la apartamentul 9. În toţi aceşti ani, de după 1993, niciunul dintre cei care au locuit acolo nu a rezistat mai mult de o lună. Numai eu ţin minte trei rânduri de studenţi de la Politehnică care au venit disperaţi, mi-au plătit şi au zis că ei nu mai pot sta acolo, că aud strigăte şi bocănituri în fiecare miez de noapte!”, a spus Emilia Petre, o locatară.

Conform historia.ro, soţia lui Mihalea a chemat preoţii pentru a sfinţi casa, dar se pare că spiritul rătăcit a lui Mihalea a fugărit toţi chiriaşii.

 „Pereţii apartamentului au stat murdari de sânge multă vreme, iar hainele lui Mihalea nu au fost luate din casă, deşi acolo locuiau chiriaşi. Multora le-a fost scârbă să stea şi din cauza asta”, a spus Hortensia Radici, cea care l-a găsit mort pe Mihalea, care a murit la fel ca mama lui, în urma unui jaf şi  strangulat.

Femeia care locuieşte împreună cu fiica în apartamentul blestemat, a chemat preoţii de câteva ori şi a declarat că se simte bine în locuinţă.

VEZI AICI FILMULEŢE DIN ARHIVA PERSONALĂ A LUI IOAN LUCHIAN MIHALEA

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.