Evenimentul Zilei > Monden > Blestem greu pe urmele lui Borcea! Gigi Becali a aflat-o primul şi a şi spus-o lumii
Blestem greu pe urmele lui Borcea! Gigi Becali a aflat-o primul şi a şi spus-o lumii

Blestem greu pe urmele lui Borcea! Gigi Becali a aflat-o primul şi a şi spus-o lumii

Relaţia strânsă dintre Cristi Borcea şi Gigi Becali nu mai este de mult timp o noutate în showbiz, astfel că latifundiarul din Pipera îşi permite să-i spună orice fostului acţionar de la Dinamo.

Având în vedere că Gigi Becali l-a nășit de două ori pe Cristi Borcea, patronul echipei FCSB a refuzat să mai facă asta şi a treia oară.

De ce a refuzat milionarul din Pipera în ciuda prieteniei strânse pe care o are cu omul de afaceri? La mijloc sunt anumite principii de la care Becali nu se abate.

Astfel, Gigi Becali nu a uitat că după ce Borcea a decis că nu mai vrea să continue cu prima sa soție, Mihaela, a decis să se căsătorească cu Alina Vidican.

În cele din urmă, Vidican a păţit ceea ce îi făcuse şi ea Mihaelei… O altă femeie i-a spart căsnicia. Este vorba despre Valentina Pelinel.

Cu privire la ultima dintre doamnele menţionate, Borcea a apelat tot la Gigi pentru a-l năși, dar latifundiarul i-a retezat-o scurt.

„El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci: «Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală.

Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul. Dacă o iubești, nu o lași»

Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea.

Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul.

Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul”, a dezvăluit Becali recent, într-un interviu pentru Antena 3.

Borcea uitase sau se prefăcuse că nu mai ştia cât de strict era şi este finul său cu toate aspectele care ţin de religie. A încercat să forţeze nota, dar n-a mers…

Dezvăluirile au fost lansate după ce Borcea vorbit în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia despre perioada de glorie a echipei Dinamo, când era unul dintre acţionari.

În cadrul aceleași emisiuni, el nu s-a ferit să vorbească şi despre perioada de detenție.

Referitor la acea perioadă de tristă amintire pentru el, Borcea a mărturisit că a conceput 4 copii în detenție.

Ca un amănunt inedit, omul de afaceri a conformat că pe Valentina nu a dus-o niciodată la camera intimă din penitenciar.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială.

Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus Borcea la GSP.

sursa: wowbiz.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: