Evenimentul Zilei > Actualitate > Bittman are o nouă relație de dragoste! IUBITA solistului, mai tînără cu DOUĂ DECENII – FOTO
Bittman are o nouă relație de dragoste! IUBITA solistului, mai tînără cu DOUĂ DECENII – FOTO

Bittman are o nouă relație de dragoste! IUBITA solistului, mai tînără cu DOUĂ DECENII – FOTO

Dan Bittman trăiește cu intensitate noua sa poveste de dragoste. Asta chiar dacă diferența de vârstă din celebrul solist și partenera sa este uriașă.

Solistul trupei Holograf a decis să nu mai ascundă pasiunea pe care o nutrește pentru actrița și cîntăreața Monica Odagiu, susține Libertatea.

Tânăra a devenit nelipsită de lângă solistul care i-a dat un start în showbiz, i-a compus o melodie, ba chiar a cântat-o în duet cu ea, fapt fără precedent în cariera artistului. Faptul că sunt de nedespărțit se poate observa și din colecțiile foto ale celor doi.

Fosta concurentă de la ”Vocea României” (2012) și ex-membră a trupei Lala Band, Monica Odagiu își petrece nopțile chiar în locul unde Liliana Ștefan, mama copiilor lui Dan Bittman lucrează, balta artistului devenită spațiu de sporturi nautice.

Relația lui Dan Bittman cu tânăra care tocmai a împlinit 22 de ani, a început să fie vizibilă în vara anului trecut din momentul în care Monica a renunțat la relația pe care o avea cu Teo Cosmin (pe l-a părăsit fără drept de apel, lăsându-l nedumerit și contrariat privind motivul despărțirii) și a plecat la Vama Veche cu solistul pentru a filma clipul piesei pe care acesta i-a încredințat-o (”Stau cu picioarele în apă rece”).