Evenimentul Zilei > EVZ Play > Bine ați venit în Utopia, țara unde toți ne turnăm între noi! Dezbatere fără inhibiții pe EVZ PLAY, cu Palada, Hoandră și Racoviceanu
VIDEO

Bine ați venit în Utopia, țara unde toți ne turnăm între noi! Dezbatere fără inhibiții pe EVZ PLAY, cu Palada, Hoandră și Racoviceanu

De câteva zile, pe Internet circulă un film de doar câteva minute, realizat de de Kosta Nikas. Un bărbat revine după 15 în țara natală după o absență de 15 ani.

Oamenii se toarnă între ei, o simplă fotografie cu telefonul mobil e de ajuns ca să ți se aplice o amendă. Viața este controlată total de o rețea invizibilă de aparate în spatele cărora habar nu avem cine e.

Pe canalul nostru de Youtube, EVZ CAPITAL, și pe pagina noastră de Facebook urmăriți o dezbatere despre lumea care se prefigurează a veni peste noi, cu Octavian Hoandră, Mirel Palada și Alecu Racoviceanu.

De la secvențele de pe net ajungem la dezbateri care deja sunt și la noi, falsul scandal al bărbaților gravizi sau bătălia din PNL, care a ajuns la faza pe înregistrări și mătănii.