Evenimentul Zilei > Actualitate > La Billboard Music Awards, Jennifer Lopez şi-a scos „ghearele” la vedere! Incredibil ce avea lipit pe ele. FOTO
La Billboard Music Awards, Jennifer Lopez şi-a scos „ghearele” la vedere! Incredibil ce avea lipit pe ele. FOTO

La Billboard Music Awards, Jennifer Lopez şi-a scos „ghearele” la vedere! Incredibil ce avea lipit pe ele. FOTO

La manifestarea muzicală amintită, Jennifer Lopez şi-a scos literalmente ghearele arătând o manichiură destul de discutabilă pe care te-ai fi aşteptat s-o vezi la Rihanna sau Lady Gaga, nu la Jennifer, muza fashionului din lumea întreagă. O manichiură realizată de nail-art-ul său de încredere, Tom Bachik şi făcută din bancnote adevărate de 100 de dolari.

Unghiile (false) ale lui JLo sunt acoperite cu fragmente de bancnote cu vizualizarea şi a lui Benjamin Franklin, briliante, micro strasuri aurite, notează Gioia.

Este o "nail-art" născută şi gândită în cinstea noului single al lui Jennifer, Dinero, pe care l-a prezentat oficial chiar pe scena Billboard Music Awards împreună cu Cardi B şi DJ Khaled. Iar ultimul lucru la care te gândeşti este dacă e vorba de rafinament. Unghii care te poartă în anii '90 la cunoscutele Money Nails ale lui Lil'Kim şi care au ajuns şi la expoziţia de la Museum Art.

Sursa foto:elitedaily