Evenimentul Zilei > Actualitate > Bill și Melinda Gates sunt oficial divorțați! Surpriză: Melinda nu primește nici un dolar
Bill și Melinda Gates sunt oficial divorțați! Surpriză: Melinda nu primește nici un dolar

Bill și Melinda Gates sunt oficial divorțați! Surpriză: Melinda nu primește nici un dolar

Bill și Melinda Gates au divorțat oficial. Surpriza este că Melinda nu primește nici un dolar de la Bill Gates, dar asta nu înseamnă că este o femei săracă. Averea ei, așa cum veți afla, este foarte mare.

Bill și Melinda Gates sunt oficial divorțați, anunță Fox Business. Potrivit documentelor instanței, căsătoria cuplului de 27 de ani s-a încheiat oficial în ochii legii. Potrivit documentelor obținute de Fox Business, un judecător a semnat divorțul luni, punând capăt poveștii care a început când au anunțat despărțirea în mai 2021.

„Această căsătorie este iremediabil distrusă”, se arată în dosar. În plus, judecătorul solicită părților „ să respecte termenii contractului de separare”. Actele susțin, de asemenea, că niciuna dintre părți nu va primi sprijin financiar și Melinda nu își va schimba numele de familie. Nu este clar ce presupune „contractul de separare”, dar în principiu acordul determină cine ce primește într-un divorț.

Mai mult, din moment ce fostul cuplu are copii adulți, includerea sprijinului pentru copii și a unui acord de custodie este redusă.

Cum s-a anunțat despărțirea

În tweet-uri identice la aceea vreme, cofondatorul Microsoft, în vârstă de 65 de ani, și soția sa, în vârstă de 56 de ani, au declarat că au luat decizia de a pune capăt căsătoriei lor. Cu toate acestea, la momentul respectiv, au spus că au de gând să continue să lucreze împreună la Fundația Bill și Melinda Gates, cea mai mare fundație caritabilă din lume.

„Am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă”, au spus ei într-un comunicat. „Cerem spațiu și confidențialitate pentru familia noastră în timp ce începem să navigăm în această nouă viață”.

Bill și Melinda Gates s-au căsătorit în 1994 în Hawaii și au împreună trei copii. S-au cunoscut după ce a început să lucreze la Microsoft ca manager de produs în 1987. În timp ce și-au anunțat separarea în mai, se crede că au fost înstrăinați înainte.

Căsătoria era iremediabil distrusă

Documentele instanțelor obținute de Fox Business la acea vreme au arătat că Melinda a depus cererea de divorț și a declarat în petiție că căsătoria lor a fost „iremediabil dstrusă”. Documentele au arătat, de asemenea, că familia Gates nu are un acord prenupțial în vigoare, dar au declarat că își vor împărți bunurile în conformitate cu un acord de separare.

Având în vedere că Bill Gates a fost odată cel mai bogat om din lume, cu o valoare netă estimată de 130,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes, activele lor erau considerabile, așa că au intrat în discuții despre acordul de separare. Mai târziu, în mai, s-a raportat că cei doi și-au întărit echipele juridice. Cu toate acestea, se pare că acum au reușit să ajungă la un acord amiabil în doar două luni.

Melinda este o femeie foarte bogată

Detaliile exacte ale acordului lor rămân un mister, cu toate acestea, a fost raportat anterior că Melinda a primit transferuri de acțiuni considerabile în valoare de miliarde. Ea a achiziționat 25,8 milioane de acțiuni ale Coca-Cola Femsa și 155,4 milioane de acțiuni ale Grupului Televisa SA. La închiderea de miercuri, acțiunile Coca-Cola Femsa aveau o valoare de aproximativ 121 milioane dolari, iar acțiunile Grupului Televisa valorau aproximativ 386 milioane dolari.

Acest transfer a adus totalul averii Melindei la aproape 2,4 miliarde de dolari, în urma transferurilor de aproximativ 14 milioane de acțiuni ale Canadian National Railway și peste 2,9 milioane de acțiuni ale AutoNation.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: