Evenimentul Zilei > Monden > Bill Gates face ravagii în lumea bogaților. Deciziile sale, motiv de ură. Încă un milionar îl urmează orbește. FOTO
Bill Gates face ravagii în lumea bogaților. Deciziile sale, motiv de ură. Încă un milionar îl urmează orbește. FOTO

Bill Gates face ravagii în lumea bogaților. Deciziile sale, motiv de ură. Încă un milionar îl urmează orbește. FOTO

Bill Gates este capul răutăților, iar mulţi copii de bani gata ar avea motive să-l urască deoarece tot mai mulți miliardari îl copiază pe fondatorul Microsoft.
Daniel Craig, la fel ca Bill Gates și Mark Zuckerberg, nu își va lăsa averea copiilor. Nu există o veche zicală conform căreia, dacă mori ca un om bogat, ai eșuat,  spus Craig, alăturându-se altor bogați celebri care spun că vor ca fiii lor să învețe valoarea muncii grele, deci nu vor beneficia de toată averea. Iar capul răutăților este Bill Gates care a lansat această modă care nu a picat bine copiilor de bani gata.

Daniel Craig este cel mai recent om bogat care spune că averea moștenită este „dezgustătoare”

Daniel Craig Says He Plans to Spend All His 007 Money Before He Dies and Leave Nothing to His Kids. In Related News, Daniel Craig is My New Hero.

Şi, prin urmare, celebrul actor a decis că nu își va transmite averea copiilor săi: „Nu vreau să las sume mari următoarei generații. Cred că moștenirea este destul de dezgustătoare”, a declarat recent starul în vârstă de 53 de ani din cele cinci filme James Bond „Filozofia mea este să scap de ea sau să o dau înainte să plec…”, a subliniat celebrul actor.

Craig este tatăl fiicei Ella, în vârstă de 29 de ani, cu fosta sa soție, Fiona Loudon. Actorul britanic s-a căsătorit apoi cu Rachel Weisz în 2011 și sunt părinții unei fiice (al cărei nume nu a fost niciodată dezvăluit publicului). Weisz, în vârstă de 51 de ani, mai are un fiu de 15 ani, Henry, făcut cu regizorul Darren Aronofsky.

Craig îi urmează pe titanii tehnologici Mark Zuckerberg și Bill Gates, care au spus că nu și-au lăsat averea toată copiilor

Fondatorul Facebook, cu o avere în valoare de aproximativ 132 de miliarde de dolari, și soția sa, Priscilla Chan, au emis o scrisoare deschisă în 2015, când s-a născut prima lor fiică, Max unde au promis că vor da 99% din acțiunile companiei pe parcursul vieții lor. Zuckerberg și Chan, între timp, mai au o fiică

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan donează unei fundații 99% din acţiunile Facebook

Proaspăt divorțații Bill Gates și Melinda French Gates au spus că își vor lăsa cei trei copii, cu vârste cuprinse între 18, 21 și 25 de ani, doar cu „o porțiune minusculă” din averea lor estimată, estimată în prezent la 150 de miliarde de dolari.

„Va însemna că trebuie să-și găsească propria cale”, a spus Gates într-un interviu acordat Daily Mail în 2011. Într-un alt interviu din 2016, Gates a recunoscut că și-ar putea face copiii printre cei mai bogați din lume, dar el crede că este important pentru ei să se bazeze pe ei înșiși. „Nu este o favoare pentru copii ca aceștia să aibă sume uriașe”, a spus Gates. „Distorsionează orice ar putea face”.

Bill Gates şi Melinda French Gates au divorţat oficial după 27 de ani de căsătorie

De când Bill și Melinda French Gates și-au anunțat divorţul, nu a fost întru totul clar cum își vor împărți averea și cum îi va afecta pe copii în această diviziune a activelor. Pentru că accentul s-a pus  doar pe viitorul Fundației Bill și Melinda Gates.

În comparație cu Gates, Zuckerberg și Buffet, averea lui Craig este aproape de doar 160 de milioane de dolari

Craig și-a adunat averea jucând în rolul de super-spion 007 în cinci filme, începând din 2005 cu un salariu de bază de 3,2 milioane de dolari. Pentru cel mai recent film Bond, „No Time to Die”, care urmează să apară în cinematografe în octombrie, Craig a primit un salariu de bază de 25 de milioane de dolari.

Se pare că copiii săi vor vedea foarte puțin din toţi acești bani. În interviu, Craig a spus: „Nu există o veche zicală conform căreia, dacă mori ca un om bogat, ai eșuat?”

Elton John, Sting și Simon Cowell au spus, de asemenea, că nu intenționează să lase copiilor sume mari de bani și, în schimb, vor acorda prioritate învățării lor despre valoarea muncii grele.

Actorul și investitorul în tehnologie Ashton Kutcher, cu o avere în valoare de aproximativ 200 de milioane de dolari, a declarat într-un interviu din 2019 că nu creează fonduri de încredere pentru cei doi copii mici pe care îi are cu soția sa, Mila Kunis.

Mila Kunis nu mai vrea copii cu Ashton Kutcher

„Copiii mei duc o viață cu adevărat privilegiată și nici măcar nu o cunosc”, a spus Kutcher lui Dax Shepard pe podcastul său Armchair Expert, relatează mercurynews.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: