Evenimentul Zilei > Actualitate > BICICLISTE-TRĂSNET în urmă cu 100 de ani. Cum arătau DIVELE după care bărbaţii întorceau privirile | GALERIE FOTO
BICICLISTE-TRĂSNET în urmă cu 100 de ani. Cum arătau DIVELE după care bărbaţii întorceau privirile | GALERIE FOTO

BICICLISTE-TRĂSNET în urmă cu 100 de ani. Cum arătau DIVELE după care bărbaţii întorceau privirile | GALERIE FOTO

Pe lângă faptul că este un mijloc de transport mult mai ieftin şi, uneori, chiar mai eficient decât autovehiculele sau transportul în comun într-un oraş aglomerat, bicicleta vine la pachet cu o serie de alte avantaje.

  Descoperirea care ARUNCĂ ÎN AER lumea ştiinţei. Ce se ASCUNDE în spatele tabloului “Mona Lisa” 

Sănătatea şi condiţia fizică sunt capul de afiş al avantajelor pe care bicicleta le oferă celor care aleg să pedaleze.

Iar bicicleta nu este o inevţie recentă. În SUA, primele biciclete au fost fabricate în 1878, iar oamenii au început să le achiziţioneze la scară largă, oferind rapiditate în mişcare şi sentimentul plăcut de a fi printre primii care se bucură de o invenţie recentă.

În prezent, tehnologia şi-a spus cuvântul, iar o bicicletă poate să coste chiar şi fabuloasa sumă de 10.000 de euro. Pasionaţii spun, însă, că o astfel de piesă merită fiecare ban cheltuit pentru achiziţionarea ei.

Pe vremuri, însă, bicicletele erau mult mai rudimentare, iar femeile s-au bucurat de noul mijloc de transport la fel de mult ca bărbaţii.

GALERIA FOTO de mai sus conţine o serie de imagini realizate în urmă cu peste 100 de ani în SUA cu femeile care se bucurau de primul lor mijloc personal de transport.


  Căminele din MOSCOVA par desprinse din filmele de GROAZĂ. Cum se BĂLĂCESC studenţii în MIZERIE | GALERIE FOTO