Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu vrea să-și facă o schimbare fizică radicală. Vrea să semene cu un vampir
Bianca Drăgușanu vrea să-și facă o schimbare fizică radicală. Vrea să semene cu un vampir

Bianca Drăgușanu vrea să-și facă o schimbare fizică radicală. Vrea să semene cu un vampir

După ce a trecut prin mai multe ajustări chirurgicale, Bianca Drăgușanu a afirmat că are de gând să facă o nou schimbare la aspectul său.

Bianca Drăgușanu, divă care a trecut prin mai multe operații estetice, vrea să apeleze din nou la medic. Dar, de data asta este vorba despre un stomatolog. Așa cum a mărturisit în cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu are de gând să-și ajusteze canini, astfel încât aceștia să fie mai proeminenți, în stilul „vampir”.

Bianca Drăgușanu vrea să-și modifice caninii

„De 18 ani fac naveta la Timișoara să merg la același dentist pentru controale stomatologice, apoi mă întorc în aceeași zi. Prima oară am fost când am avut ceva probleme de sănătate cu dantura, gen reparații. Dacă mă duc la alt medic, ar însemna să o iau de la zero, cu radiografii cu tot. În plus, în București nu ai unde să parchezi, dacă vei să te duci la stomatolog.

M-am dus pentru o verificare și alt model. Tot timpul, mai întâi îmi face pe calculator de fiecare dată când apare ceva nou. Acum mi s-a pus pata să-mi fac caninii mai pronunțați. Am fost prima care am lansat moda fațetelor în România, eram doar eu cu Țiriac și Năstase care aveam. Acum vreau să inventez moda vampire, să văd dacă e de acord și stomatologul meu”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

„Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg”

„Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de 2 ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg. Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro.

Este vorba despre igienă și sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte. Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri.

Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

„Aveam un complex, am slăbit și sânii mi s-au lăsat”

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sânii mi s-au lăsat. Am alunițe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută. Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate. La picioare am intervențiile la tibie. Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical.

Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să șții în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, a mai afirmat Bianca.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: