Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, strigăt de disperare! A ajuns de urgență la spital. S-a întâmplat la ora 3. „Nu știați de mine…”
Bianca Drăgușanu, strigăt de disperare! A ajuns de urgență la spital. S-a întâmplat la ora 3. „Nu știați de mine…”

Bianca Drăgușanu, strigăt de disperare! A ajuns de urgență la spital. S-a întâmplat la ora 3. „Nu știați de mine…”

Bianca Drăgușanu a apelat de urgență la ajutorul medicilor, după ce s-a confruntat cu o stare mai precară de sănătate. Potrivit relatărilor vedetei, aceasta a primit îngrijiri medicale la ora 15.20.

Bianca Drăgușanu a dispărut pentru scurt timp de pe Instagram, după ce a apelat la ajutorul medicilor. Fanii vedetei au început să se îngrijoreze. Evenimentele s-au petrecut în jurul orei 15.20, când Bianca Drăgușanu s-a și filmat în salonul clinicii în care se trata, în timp ce medicul îi făcea o perfuzie.

Bianca Drăgușanu, de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă vedeta

În urmă nu cu mult timp, Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram câteva filmulețe în secțiunea dedicată story-urilor, în care le explică admiratorilor săi că a apelat de urgență la ajutorul medicilor. Vedeta și-a liniștit, însă, fanii, asigurându-i că se simte mai bine. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu le-a promis că este pregătită să meargă la sală și să își continue activitățile zilnice, după ce i se va administra tratamentul complet.

„Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

De altfel, Bianca Drăgușanu are un stil de viață plin de provocări și (aparent) agitat. După relația liniștită cu Gabi Bădălău, vedeta pare că a lăsat totul în urmă și vrea să își refacă viața.

Vedeta trece printr-o perioadă plină de emoții. Ce ascunde Drăgușanu

Diva a fost „filată” de paparazzi în timp ce se distra de minune în compania unei prietene și a doi bărbați. Unul dintre aceștia stătea în fața vedetei și vorbea pasional cu fosta iubită a lui Alex Bodi, arestat pentru proxenetism și a lui Gabi Bădălău.

În timpul mesei, Bianca Drăgușanu a avut ochi doar pentru „frumușelul” care stătea în fața ei, fața ei fiind una radioasă semn că îi plăcea subiectul pus în discuție.

La un moment dat, prezența paparazzilor a fost semnalizată chiar de bărbatul care stătea în fața Biancăi. Imediat, diva a luat telefonul și a făcut câteva poze pe care le-a urcat pe Instagram.

Deși era supărată pentru că acum trei zile a rămas fără permisul de conducere, Bianca Drăgușanu a avut putere să zâmbească în compania misteriosului bărbat.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: