Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt K.O.! Paparazzii i-au prins în fapt. Ruşine mare
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt K.O.! Paparazzii i-au prins în fapt. Ruşine mare

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt K.O.! Paparazzii i-au prins în fapt. Ruşine mare

Uşor, uşor, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi par să fi preluat ştafeta de la cuplul telenovelist Vulpiţa-Viorel, iar ultimele imagini şi dezvăluiri despre relaţia lor o confirmă.

Paparazzii site-ului spynews.ro i-au surprins pe cei doi nestatornici chiar când se certau în stradă. De-ar fi fost numai asta…

Pe imagini se vede cum un cunoscut de-ai lui Alex Bodi o bruschează pe Bianca Drăguşanu, care înainte fusese zgâlţâită chiar de iubitul ei.

La un moment dat, într-un acces de furie, omul de afaceri o strânge de gât pe Bianca Drăgușanu fără să mai ţină cont de faptul că putea fi văzut de cineva…

Ceea ce s-a şi întâmplat, întrucât paparazzii spynews.ro au fost pe fază şi au înregistrat momentele foarte tensionate dintre cei doi amorezi, care au pierdut şirul împăcărilor şi al despărţirilor.

Amintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat din nou recent, când au decis să mai acorde o şansă relaţiei lor, cu toate că bărbatul a ridicat unele pretenţii.

Scenele violente au fost suprinse în fața unui restaurant de lux din Capitală, în interiorul căruia s-ar fi consumat alt scandal, dar numai la nivel verbal.

Şi tocmai când blondina devenită cunoscută pentru prima dată la emisiunea „Din dragoste” (Antena 1) decisese să revină lângă el după ce anunţase ruptura.

La 1 septembrie, după fix doi ani de relație, Bianca Drăguşanu anunţa că se desparte de omul de afaceri.

În acel moment, Bodi a primit relaxat veştile mai puţin bune şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții.

Acum nu este clar dacă într-adevăr aşa a simţit sau a ţinut cont de clauza confidențialitate de până la 10.000 de euro, care-i leagă pe cei doi.

Revenind la ultimul scandal, se pare că Alex Bodi a surprins-o pe Bianca la acel restaurant chiar când aceasta se distra alături de anturaj.

Deranjat de această nesupunere, Bodi a scos-o afară, după care au urmat scenele deja amintite.

Totuşi, conform primei reacții a lui Alex Bodi, Bianca Drăguşanu n-ar fi fost atinsă nici măcar cu o floare…

„Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi pasionali”, a spus Alex Bodi!

Conform spynews.ro, teribilul cuplu din showbizul românesc susţine că totul a fost „o joacă și neagă orice fel de imagine”.