Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu nu a mai ținut cont de nimic. Vedeta, surprinsă în ipostaze incendiare pe litoral
Bianca Drăgușanu nu a mai ținut cont de nimic. Vedeta, surprinsă în ipostaze incendiare pe litoral

Bianca Drăgușanu nu a mai ținut cont de nimic. Vedeta, surprinsă în ipostaze incendiare pe litoral

După mai multe relaţii eşuate, se pare că Bianca Draguşanu şi-a găsit fericirea. În weekend a părăsit Capitala pentru a petrece momente plăcute la malul mării, împreună cu iubitul ei, Alex Bodi.

 

După ce s-a incins bine la soare, pe plajă, Bianca a continuat distracţia într-unul din cluburile selecte din staţiunea Mamaia.

În club, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut în compania unui cuplu de prieteni.

„Super frumoși și fericiți”, „Minunați”, „Foarte frumoși”, au fost apreciați cei doi de internauți pentru apariția lor. De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut numeroase relații.

Printre cuceririle Biancă Drăgușanu se numără designerul Cătălin Botezatu și fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit Prințul.

Vedeta a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia au rămas în relații bune, cel mai probabil pentru fiica lor.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult, potrivit replicaonline.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: