Cu toate acestea, puțini știu că frumoasa blondă o divinizează pe Mihaela Rădulescu. Deși admiră câteva vedete de peste hotare, Bianca Drăgușanu și-a mărturisit părerea sinceră despre diva de la Monaco, spunând că apreciază în primul rând inteligența, ambiția, aspectul fizic și de ce nu, sex appeal-ul. „Pentru mine Mihaela este definiția absolută și supremă a femeii”, a spus Bianca în urmă cu ceva timp.

 

Recent, au apărut detalii cu privire la apariția Biancăi Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV, care va rula de anul viitor pe Antena 1. Ei bine, dacă atunci s-a spus că fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” ar fi refuzat provocarea „Asia Express”, surse din anturajul ei au declarat că, în prezent, ea ar negocia termenii acestui proiect pentru care ar vrea pe puţin 5.000 de euro săptămânal, potrivit Click!

 

„Dacă Vica şi Daniela Crudu au putut, de ce n-ar putea şi ea? Bianca este o luptătoare şi vrea să-şi depăşească limitele. Momentan, se gândeşte la acest proiect”, au mărturisit surse din anturajul vedete, conform sursei citată mai sus.

 

Te-ar putea interesa și: