Evenimentul Zilei > Actualitate > BIANCA DRĂGUȘANU lovește din nou. GOALĂ PE BALCON. Ipostazele în care apare sunt desprinse din FILMELE PENTRU ADULȚI – FOTO
BIANCA DRĂGUȘANU lovește din nou. GOALĂ PE BALCON. Ipostazele în care apare sunt desprinse din FILMELE PENTRU ADULȚI – FOTO

BIANCA DRĂGUȘANU lovește din nou. GOALĂ PE BALCON. Ipostazele în care apare sunt desprinse din FILMELE PENTRU ADULȚI – FOTO

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă complet goală pe balconul unui hotel de pe litoralul românesc. Ipostazele în care aceasta a fost fotografiată au tăiat răsuflarea multor bărbați.

Bianca Drăgușanu este considerată una dintre cele mai sexy femei din România, care mai mereu a apărut în diferite pictoriale fierbinți. De această dată însă, diva a fost surprinsă pe balconul unui hotel, complet goală.

Bianca ieșit pe balconul unui hotel de pe litoralul românesc pentru a purta o discuție la telefon, dar ușor, ușor, a renunțat chiar și la prosopul minuscule, care îi acoperea parțial formele apetisante.

După mai multe încercări de a-și aranja prosopelul, Bianca Drăgușanu s-a săturat de eșec și s-a decis să îl arunce definitive, rămânând în sânii, spre deliciul paparazzilor care o așteptau în fața hotelulu.

„Iar din ceea ce se poate observa, Bianca are toate motivele să fie mândră de corpul ei. Aflată într-o formă fizică perfectă, în ciuda faptului că a trecut de borna celor 30 de ani și că este și mama unei fetițe, fosta prezentatoare tv poate fi, oricând, model pentru fotomodelele care visează la o carieră în domeniu. Fără picătură de grăsime pe corp, Bianca Drăgușanu este, fără discuție, una dintre vedetele de la noi care se pot lăuda că au descoperit secretul unui corp perfect”, scrie WOWbiz.