Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu face noi dezvăluiri. A acceptat provocarea. „O să fie o emisiune foarte interesantă”
Bianca Drăgușanu face noi dezvăluiri. A acceptat provocarea. „O să fie o emisiune foarte interesantă”

Bianca Drăgușanu face noi dezvăluiri. A acceptat provocarea. „O să fie o emisiune foarte interesantă”

Sezonul estival s-a terminat, iar Bianca Drăgușanu a trecut la „strategia” sezonului de iarnă.

Este bine știut că vedeta nu poate trăi fără publicitate, iar cum sezonul în care și-a etalat trupul pe plaja litoralului românesc s-a încheiat, acum încearcă să țină fanii în priză prin apariții la posturile de televiziune.

După ce a fost agresată de fostul sot și actualul iubit Alex Bodi, vedeta a acceptat să apară în emisiunea lui Măruță, la Pro Tv.

Deja ea a împărtășit fanilor, că va îmbrăca o rochie scurtă și mulată, care are o croială sexy și provocatoare.

Cum își ocupă timpul Bianca Drăgușanu

Marți, Bianca Drăgușanu a avut o zi plină care într-un final a suprasolicita-o.  Dimineață,  dus-o pe fetița pe care o are cu Victor Slav la grădiniță și a filmat-o în timp ce cântau împreună „Podul de piatră s-a dărâmat”.

După ce a terminat de cântat, vedeta s-a gândit că nu ar fi rău să meargă la sală, de unde, bineînțeles a publicat câteva clipuri scurte.

La finalul orei de mișcare, ea a transmis următoarele gânduri: „Am început ziua în forță, am făcut și antrenamentul la sală, sper să ajung și la atelier după o întâlnire de business. Despre asta este vorba astăzi”.

Dar ședința de clipuri nu s-a încheiat până nu a anunțat că miercuri, va fi prezentă la emisiunea lui Cătălin Măruță. Rămâne de văzut mâine după-amiază cum va apărea la TV.

„Am ajuns și la atelier și asta este rochia cu care am să merg mâine la Măruță. La ora 14:30, 15:00… nu știu! O să fie o emisiune foarte interesantă”, a spusBianca, lăsând de înțeles că este pregătită să răspundă și la întrebări incomode privind bătaia primită la începutul acestei luni de la partenerul ei de viață; scenele de după tortura fizică și psihică au fost surprinse de paparazzi.

În urmă cu o lună de zile ea a fost prezentă în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”; printre afirmațiile făcute atunci s-a numărat și o dezvăluire incomodă despre fostul soț, Victor Slav, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: