Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față! În relația cu Cătălin Botezatu, ”ne-am iubit și ne-am folosit unul pe celălalt”
Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față! În relația cu Cătălin Botezatu, ”ne-am iubit și ne-am folosit unul pe celălalt”

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față! În relația cu Cătălin Botezatu, ”ne-am iubit și ne-am folosit unul pe celălalt”

Bianca Drăgușanu este deja o figură extrem de cunoscută în lumea mondenă, dar mai ales în presa de scandal. Orice lucru care nu îi convine îl face public și nu se ferește să arunce cu noroi în persoanele care nu îi sunt deloc pe plac. Totuși există un nume sonor care nu a fost atins de răutățile ei. Blondina a avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Botezatu, omul care se spune că a făcut-o celebră.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu, iar acest lucru nu este deloc un secret. Au vorbit de multe ori unul despre celălalt, însă mereu au avut grijă să își facă cunoscute sentimentele actuale. De curând, celebrul designer a fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai, iar unele întrebări au fost legate de relația cu focoasa blondină. După ce el a făcut publice toate gândurile sale, a venit momentul ca și Drăgușanca să vorbească deschis despre acea perioadă din viața ei.

Relația celor doi designeri a fost una plină de iubire, pasiune, dar și de peripeții. Au fost surprinși în ipostaze intime, certurile lor au fost făcute publice, însă totul s-a încheiat cu o frumoasă prietenie. Mulți susțin că Bote a fost cel care a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu, însă blondina susține că situația nu a stat deloc așa. Tocmai pentru a opri toate aceste zvonuri, a decis să facă publică întreaga poveste legată de venirea sa în Capitală.

Frumoasa blondină provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse. A avut o copilărie extrem de grea, iar atunci când părinții săi au divorțat, Bianca Drăgușanu a decis să rămână alături de tatăl ei. Au fost multe neajunsuri, însă la 18 ani a decis să își schimbe viața. A muncit mult și a reușit să ajungă în Capitală, iar pentru cei care nu știu, prima apariție la TV a fost în cadrul emisiunii lui Mircea Radu, când suferea din iubire.

Cum la cunoscut Bianca Drăgușanu pe Cătălin Botezatu? Blondina recunoaște că a profitat de pe urma acestei relații

Focoasa blondină susține că în momentul în care a ajuns în București își făcuse deja o situație materială bună prin munca proprie. A venit în capitală pentru a-și încerca șansa în modeling și s-a prezentat la un casting organizat de Cătălin Botezatu. Conform spuselor ei, creatorul de modă a observat-o imediat, apreciind la ea hotărârea de care a dat dovadă. La scurt timp, cei doi formau deja un cuplu, iar presa mondenă a fost mereu cu ochii pe ei.

Bianca Drăgușanu recunoaște faptul că a câștigat popularitate de pe urma acestei relații, însă susține că nu Bote a fost cel care i-a oferit și o situație financiară. Fără să încerce să menajeze pe cineva, blondina susține că atât ea, cât și celebrul designer, au avut beneficii de pe urma acestei relații și au profitat unul de celălalt.

„Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să stralucesc și prima oprire a fost la un casting, iar Catalin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca si cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a mai declarat vedeta în cadrul emisiunii moderată de Mihai Ghiță.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu s-au iubit cu adevărat, iar sentimentele sunt încă prezente în inimile lor. Cei doi vorbesc extrem de frumos despre perioada petrecută împreună, iar în prezent se respectă și își fac în continuare declarații de dragoste publice. Chiar dacă uneori mai apar conflicte între ei, trec repede peste ele și păstrează o prietenie extrem de frumoasă.