Bianca a vorbit despre cum ar trebui să arate o relație sănotoasă și pe ce se abzează aceasta. „Vă spun eu niște gesturi din care ați putea să vă dați seama. Primul și cel mai important: te respectă. Respectul e baza oricărei relații. Dacă un bărbat nu respectă femeia cu care este și o vede doar că un trofeu, s-ar putea să nu fii în combinația potrivită. E foarte sincer cu tine. Când la mijloc nu sunt sentimente, îți mai spune câte o minciună, îți mai ascunde adevărul din când în când. Va ține minte lucrurile importante. Va ști cum bei cafeaua, ce îți place să faci dimineața, care sunt filmele tale preferate etc. E greu să își ia o agendă să își noteze? E așa greu să ții minte că mănânc pizza săptămânal?”, informează Libertatea.ro.

Bianca Drăgușanu, care acum știe cum ar trebui să fie un bărbat îndrăgostit, a avut parte de o experiență traumatizantă în trecut din cauza unuia dintre partenerii ei.

Cu toate că acum are o viață împlinită, are o carieră de succes și un copil superb, frumoasa blondă a suferit mult în trecut.

În adolescență, Bianca Drăguşanu s-a îndrăgostit, la nici 20 de ani, de un bărbat mult mai mare ca ea. A crezut că va primi din partea acestuia afecţiunea de care avea atâta nevoie la acea vârstă. Relaţia lor a fost frumoasă doar la început, pentru că bărbatul a dezvoltat pentru Bianca o adevărată obsesie, care îi afecta judecata şi care îl aducea în pragul nebuniei, făcându-l s-o terorizeze psihic şi fizic. Despre această experiență neplăcută din viața vedetei au povestit apropiați din Petroșani, orașul natal al Biancăi, pentru Libertatea. Aceștia au povestit că bărbatul respectiv era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Odată a răpit-o din faţa blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele şi a ameninţat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat.