Evenimentul Zilei > Actualitate > Bianca Drăgușanu arată fotografiile din timpul ultimei bătăi încasate
Bianca Drăgușanu arată fotografiile din timpul ultimei bătăi încasate

Bianca Drăgușanu arată fotografiile din timpul ultimei bătăi încasate

Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile cu ea în care e bătută. „Le dau eu”, spune vedeta, revoltată de faptul că a vorbit despre aceste imagini cu doar două persoane, iar acestea nu și-au ținut gura.

După ce în ultimele ore au apărut în spațiul public mai multe imagini cu ea având fața tumefiată, Bianca Drăgușanu arată fotografiile din timpul ultimei bătăi încasate. O face pe Instagram, din mașină. Fotografiile sunt de-a dreptul șocante și dovedesc violența de care a fost capabil agresorul.

Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile cu ea în care e bătută și le arată. Ea explică faptul că, într-adevăr a fost victima agresiunii în urmă cu mai mulți ani, dar mai spune ceva. Imaginile apărute în spațiul public cu ea având fața tumefiată nu sunt probe ale agresiunilor, acelea fiind făcute după ce și-a realizat anumite intervenții estetice.

Bianca Drăgușanu arată fotografiile din timpul ultimei bătăi încasate

Bianca și-a făcut blefaroplastie, anul trecut. Aceasta este o operație estetică de ridicare a pleoapelor, iar în urma intervenției, așa cum era firesc, ochii i-au fost umflați și vineți. Acum dezvăluie fotografiile pe care și le-a făcut în toamna anului trecut, când a încasat ultima mare bătaie.

Citiți articolul integral și vedeți imaginile în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.