Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăguşanu: „Am fost la un suc cu el” Ce s-a întâmplat după?
Bianca Drăguşanu: „Am fost la un suc cu el” Ce s-a întâmplat după?

Bianca Drăguşanu: „Am fost la un suc cu el” Ce s-a întâmplat după?

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a ieșit la o întâlnire cu Ciprian Marica aflat la acea vreme într-o relaţie cu Ilinca Vandici.

Bianca Drăguşanu a recunoscut public că: Am fost la un suc cu el, acum 12 ani. A fost o ieșire, ne-au prins paparazzi și cam atât. Nu a fost nimic mai mult după.

Ciprian Marica s-a retras în 2016, la numai 31 de ani, după ce a evoluat la Dinamo, Șahtior, Schalke, Stuttgart, Getafe, Konyaspor și FCSB. În tricoul naționalei României a înscris 25 de goluri în 71 de meciuri.

La vremea respectivă, Ilinca Vandici, iubita de atunci a lui Ciprian Marica, spunea că fotbalistul a înşelat-o cu Bianca Drăguşanu

IEa zice că nu, el zice că nu, eu zic că da! Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost, spunea atunci Ilinca Vandici, notează RTV.

Ce a declarat Bianca Drăguşeanu când a fost prinsă de paparazzi cu Marica

Tabloidele spuneau că Bianca Drăguşanu s-a întâlnit pe ascuns cu Ciprian Marica la un restaurant, în miezul zilei, dar nu a vrut să dea detalii despre această întâlnire şi s-a prefăcut că nu stie cine este Ilinca Vandici, iubita fotbalistului.

„Hai măi, vezi-ţi de treaba ta! E fix problema mea. E doar un accesoriu!”, a declarat Bianca, care nu a vrut să spună de la cine a primit inelul, atunci când a fost întrebată despre verigheta pe care o poartă

Întrebată despre întalnirea pe care a avut-o cu Ciprian Marica, Bianca s-a amuzat şi a răspuns pe măsură, lăsând să se înţeleagă orice.

În prezent Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă proastă cu milionarul Alex Bodi. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, iar scandalurile au fost unele uriașe, ba chiar violente uneori. Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Alex Bodi după ce s-a despărțit de un alt milionar, fostul luptător englez Tristan Tate.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: