Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea, în sfârșit! Nu se aștepta nimeni la asta. Totul s-a confirmat
Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea, în sfârșit! Nu se aștepta nimeni la asta. Totul s-a confirmat

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea, în sfârșit! Nu se aștepta nimeni la asta. Totul s-a confirmat

Bianca Drăgușanu s-a decis să vorbească despre despărțirea dintre ea și Gabi Bădălău. Cei doi au confirmat că nu se mai află într-o relație, mai mult, ea a dezvăluit și cum a trecut peste această nouă etapă din viața sa.

Aflată la un eveniment monden, vedeta a explicat viziunea ei asupra relațiilor și a momentului în care acestea se sfârșesc.

O relație vine și cu o nouă despărțire, acesta pare să fie întotdeauna cazul Biancăi Drăgușanu. Diva a trecut deja prin multe despărțiri, iar una în plus nu o mai afectează. Cel puțin așa reiese din cele mai recente declarații ale vedetei după ce a încheiat relația cu Gabi Bădălău.

„Eu mă distrez! Trebuie să fie vreo dramă sau ce?!”

Cu atâtea despărțiri și împăcări la activ, numai în relația cu Gabi Bădălău, Bianca nu se mai avântă să dea declarații imediat după ce se produce ruptura. Totuși, de data aceasta, despărțirea dintre ea și fiul de milionar pare să fie definitivă. Blondina își trăiește viața la maximum și nu stă prea mult să se gândească la ce a fost, scrie spynews.ro.

Întrebată cum trece peste o despărțire, fosta asistentă TV nu a stat pe gânduri și a răspuns rapid. Se pare că petrecerile, precum cea la care se afla, o ajută să-și revină din orice deziluzie.

„Eu mă distrez! Trebuie să fie vreo dramă sau ce?! Eu învăț din lucrurile care mi se întâmplă. Consider că orice relație poate fi văzută ca pe o experiență, pentru că unii oameni sunt trimiși în viața ta să te învețe ori ceva despre tine, ori ceva despre ei, ori ceva despre viață. Poate că ăsta este rolul. Alții sunt făcuți să vină și să plece, alții sunt făcuți să rămână”, a spus Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălau nu ar fi rezistat să aibă o relație doar cu celebra vedetă. El și-ar fi căutat dragostea și în alte părți. Iar cea care i-ar fi oferit-o ar fi fost Ema Uta, make-up artist-ul vedetelor din România.

În urrma acestui fapt Gabi și Bianca s-au certat serios și ar fi ajuns la despărțire.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: