Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu a leșinat în baie. Vedeta suferă de o boală pentru care trebuie să ia tratament toată viață
Bianca Drăgușanu a leșinat în baie. Vedeta suferă de o boală pentru care trebuie să ia tratament toată viață

Bianca Drăgușanu a leșinat în baie. Vedeta suferă de o boală pentru care trebuie să ia tratament toată viață

Starleta Bianca Drăgușanu recunoaște că are o viață dezordonată, doarme foarte puțin, participă la multe activități șinu mănâncă ce trebuie. Acesta pare a fi motivul pentru care a ajuns la spital, după ce a leșinat în baie.

Bianca Drăgușanu a ajuns la o clinică privată, luni, după ce a leșinat în baie, la scurtă vreme după ce s-a întors dintr-un sejur de pe Litoral. Starleta a confirmat că i s-a făcut rău, brusc și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Starleta susține că, în ciuda acestor semne că sănătatea ei nu este tocmai în ordine, se simte puternică și că nu are motive de teamă.

„Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, dezvăluia Bianca Drăgușanu pe Instagram, după ce a ajuns pe perfuzii, la o clinică privată din București.

Bianca Drăgușanu a povestit cum i s-a făcut rău și de ce a fost nevoită să meargă la o clinică, pentru îngrijiri. Ea a adăugat că, personal, crede că nu-i vorba despre nimic grav, ci doar despre o cădere de calciu, pe fondul oboselii acumulate în aceste zile.

„Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie. Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie”, a spus Bianca Drăgușanu, conform impact.ro.

Starleta suferă de diabet

Starleta a recunoscut, însă, că nu are un stil de viață ordonat, nu se odihnește suficient și nici nu respectă un regim alimentar, desi suferă de diabet.

„Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă. După ce am ajuns acasă, am băut o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii”, a adăugat Bianca Drăgușanu, conform sursei citate.

De asemenea, recunoaște că nu mănâncă cele mai potrivite alimente, conform recomandărilor făcute de medici în cazul bolii de care suferă, diabet.

„O s-o las mai moale cu cartofii prăjiți ai Sofiei. Mama îi face ei, ea nu-i termină pe toți din farfurie și îi mănânc eu. Iau vitamina C și magneziu și trebuie să mi fac și un anume regim alimentar, mai ales că eu am avut și un diabet, care trebuie ținut sub control”, a mai spus starleta.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: