Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Bianca Drăgușanu a declarat război total. S-a ajuns la tribunal. Au fost aruncate vorbe grele
Bianca Drăgușanu a declarat război total. S-a ajuns la tribunal. Au fost aruncate vorbe grele

Bianca Drăgușanu a declarat război total. S-a ajuns la tribunal. Au fost aruncate vorbe grele

Este război în toată regula între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. A venit rândul blondei să lanseze vorbe grele, îndreptate către brunetă.

Este din nou scandal în triunghiul Bianca DrăgușanuGabi Bădălău – Claudia Pătrășcanu. Fosta soție a lui Bădălău a fost desființată de Bianca. Replica vine după ce vedeta TV a fost criticată de fosta cântăreață.

Critici vehemente lansate de Bianca Drăgușanu la adresa Claudiei Pătrășcanu

„Această femeie a reacționat ca o femeie plină de ură, gelozie și invidie, este dovada prostiei întruchipate. O analfabetă frustrată și geloasă. Cred că este disperată pentru că acest bărbat chiar mă iubește și reacția ei vine în urma faptului că am primit o mie de trandafiri. Iar ea este singură și amărâtă. Nu face nimic și se leagă de numele meu. Eu fac ceva, am avut proiecte în televiziune.

Dacă nu știe cine sunt, îi spun eu. Eu sunt o femeie care are proiecte în televiziune de peste 18 ani. Eu sunt Bianca Drăgușanu, despre care ea vorbește și pe care acum câteva luni o lăuda și cu care voia să fie prietenă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

„Eu sunt acea femeie pe care fix în urmă cu șase luni o pupa în c*r și căreia îi trimitea mesaje cât de mult mă apreciază. În urmă cu șase luni mă făcea femeie puternică și mă aprecia și își dorea să stăm la masă de vorbă. Între timp, văzând că lucrurile au devenit serioase între mine și Gabi, văzând că sunt iubită și apreciată în continuare de toată lumea, femeia își arată colții.

„Mă pregătesc să mă întâlnesc și eu cu ea în instanță”

Și, pentru că este nebăgată în seamă, se agață de numele meu. Dacă eu nu aș fi fost, în momentul de față, subiectul divorțului este deja epuizat, ea n-ar mai fi apărut. Așa că își dorește să se agațe de mine ca o lighioană. Și agățându-se de numele meu și denigrându-mă pe mine apare și ea în față mamă perfectă”, a mai afirmat Bianca, pentru sursa citată.

„Mă pregătesc să mă întâlnesc și eu cu ea în instanță, cu toate că eu sunt o femeie foarte ocupată, comparativ cu ea. Ea este o femeie care nu face nimic, ea este un fan de-al meu, de fapt, nu cineva care mă urăște. Are probleme grave la mansardă, asta e părerea mea. Mi se pare și penibilă, și amuzantă. Nu am energie să mă cert cu ea, e prea proastă pentru Universul ăsta. E proastă rău de tot”, a declarat Drăgușanu.