Evenimentul ZileiMondenCum arată „Betty cea urâtă” la 47 de ani -VIDEO

Cum arată „Betty cea urâtă” la 47 de ani -VIDEO

Cum arată „Betty cea urâtă” la 47 de ani -VIDEO
Protagonista telenovelei columbiene „Betty cea urâtă”, Ana Maria Orozco, acum în vârstă de 47 de ani, care o interpretea pe Beatriz Pinzon Solano, este cu adevătat o femeie atrăgătoare.
Personajul Betty a făcut-o cunoscută publicului larg, iar premiile nu au ocolit-o datorită rolului pe care l-a interpretat în telenovela „Betty cea urâtă” care a fost difuzată şi în România. Avea 26 de ani când a filmat pentru telenovela „Betty cea Urâtă”, și a fost urmărită de peste  80 de milioane de telespectatori din 21 de țări.
„Betty cea urâtă” va rămâne încă mult timp de acum înainte în topul celor mai populare telenovele. Cine nu își amintește de chipul protagonistei? Ochelari mari, dizgrațioși, aparat dentar…  Năcută la Bogota, Ana Maria Orozco și-a început cariera când avea numai 10 ani, când a apărut în „Pequenos gigantes”. Pe măsură ce a crescut, dat fiind talentul cu care interpreta, a primit din ce în ce mai multe roluri, printre care în „Flor de oro”, „Tiempos dificiles” și „Amorres perros”, scrie retetesivedete.

Mai mult decât atât, în urmă cu câţiva ani actriţa a pozat nud pentru revista Soho, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Aşadar, frumoasa actrită a avut curajul să pozeze nud în revista spaniolă. Ana Maria Orozco a declarat atunci că nu este deloc pudică și, din acest motiv, nu a avut nicio problemă să pozeze atât de îndrăzneţ… contrar cu rolul pe care îl avea în telenovelă.

La 47 de ani, Ana Maria Orozco arată mai bine ca niciodată

Ana Maria Orozco este foarte activă pe reţelele de socializare. Actriţa postează inclusiv fotografii extrem de sexy, prin care îşi pune în evidenţă senzualitatea, corpul foarte armonios şi frumuseţea, demonstrându-le tuturor că nu este cea pe care am văzut-o în celebrul serial care i-a adus faima în toată lumea. Mai multe detalii de spre frumoasa brunetă puteţi citi pe sursa menţionată mai sus.


Accesează: