Evenimentul Zilei > Actualitate > „BEȚIVA SATANISTA” de la „DANSEZ PENTRU TINE”. Cum a ajuns să arate CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI – FOTO
„BEȚIVA SATANISTA” de la „DANSEZ PENTRU TINE”. Cum a ajuns să arate CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI – FOTO

„BEȚIVA SATANISTA” de la „DANSEZ PENTRU TINE”. Cum a ajuns să arate CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI – FOTO

Ella Dumitru este fata care a câștigat „Dansez pentru tine”, dar după spusele mamei sale, aceasta ar fi o „ bețivă satanistă”.

Ella Dumitru a devenit faimoasă după ce a câştigat marele premiu de la „Dansez pentru Tine”. Nu a apucat să se bucure de cei 60.000 de euro, dar nici de celebritate, iar în prezent trăieşte departe de locul natal şi este complet alt om.

Tânăra originară din Hunedoara are o poveste de viaţă tumultoasă. În decembrie 2010 a câştigat marele premiu la „Dansez pentru Tine”, unde a impresionat prin prestaţiile ei, alături de partenerul său, actorul Octavian Strunilă, dar şi prin povestea ei de viaţă. Mama Ellei, Simona, pentru care tânăra s-a înscris în competiţie, rămăsese imobilizată în scaunul cu rotile, de mai bine de 15 ani. Aceasta după ce fostul el soţ intrase peste ea în casă şi o înjunghiase în spate. Bunicul Ellei, Gheorghe Panduru, a fost condamnat la zece ani de închisoare, după ce a încercat să îşi ucidă ginerele, pe tatăl vitreg al Ellei. A aruncat acid sulfuric pe acesta şi i-a provocat arsuri grave. În timpul altercaţiei, Panduru a lovit-o cu toporul şi pe bunica Ellei, rănind-o grav.

Problemele aveau să continue şi după câştigarea concursului. Asta pentru că, susţine tânăra, mama i-a furat cei 60.000 de euro pentru a-şi plăti anumite datorii. În 2012, Ella a ratat admiterea la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din Bucureşti şi a fugit de acasă. A locuit timp de un an în Capitală şi a avut mai multe slujbe. A făcut şi videochat, însă, potrivit propriilor relatări, a renunţat la această meserie de teama abuzurilor şefilor ei. În 2013, a plecat în Anglia, mai precis în Northamtpton, după ce a cunoscut un englez pe Internet. Pentru a se putea întreţine în primele luni în Marea Britanie, tânăra a continuat să facă videochat. Apoi s-a certat cu bărbatul în apartamentul căruia locuia şi l-a părăsit. Acesta a denunţat-o la Poliţie, când tânăra s-a întors să îşi recupereze lucrurile lăsate, scre B1.

Ella este un complet schimbată şi din punct de vedere fizic, tatuânduşi corpul cu mai multe însemne pe care mama ei le consideră sataniste. „Ella este o beţivă satanistă! Şi-a gasit prieteni nepotriviti, care practicau stanismul, s-a automutilat, crestandu-si incheieturile mainilor. Şi-a inscriptionat steaua satanista pe incheieturile mainilor. Am incercat sa discutam cu ea, dar refuza orice comunicare”, povesteşte Simona, mama Ellei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: