Toate cele de mai sus plus altele lucruri care ar schimba fața războaielor de astăzi au fost create de naziști înainte sau în timpul celor două Războaie Mondiale.

După ce Aliații au căștigat cel de-al Doilea Război Mondial, aceștia au vânat toate armele făcute de naziști, iar printre cele descoperite de aceștia s-au enumerat lucruri fabuloase.

Iată o mică listă ce aceste arme, obiecte sau aparate inedite pentru vremurile de atunci, foarte importante pentru armatele din zilele noastre.

 

 1. Rachetele ghidate: Una dintre cele mai inovative concepte făcute de armata Germaniei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Bomba anti-nave Fritz X este una dintre acestea. Un operator o lansa de pe o navă și o trimitea la țintă folosind comenzi radio.

 2. Rachetele cu rază lungă de acțiune: Toată lumea testa bombe cu putere cât mai mare. Dar numai naziștii s-au gândit să facă o armă care să fie lansată la o distanță cât mai mare, și care să folosească combustibil lichid. Rezultatul a fost racheta V-2, cu o greutate de 14 tone, cu lansare verticală. Aceasta putea lovi o țintă la o distanță de 200 de mile, iar în aer putea atinge viteza de 3.500 de mile pe oră.

 3. Unitățile aeriene: Nemții au fost primii care s-au gândit că într-un război, una dintre cele mai bune tactici este „războiul-fulger” (Blitzkrieg). Prin acesta, se utilizau și unități care se parașutau din avioane în spatele unităților inamice. Ele erau unități fulger, care acționau imediat și aveau o rată de succes foarte mare. Dar după un timp, Hitler a observat că aceat formă de atac aduce pierderi de până la 25% din armată, și astfel, și-a pierdut încredere în această formă de asalt.

 4. Elicopterele militare de serie: Flettner FI 282 Kolibri (Hummingbird) este primul elicopter de serie, cu un cockpit deschis, totul acționat de un rotor. Acesta a fost produs de Anton Flettner în cel de-al Doilea Război Mondial.

  Oficialii germani au solicitat crearea acestui elicopter în 1.000 de unități la o fabrică BMW, dar aliații au bombardat zona, iar fabrica a putut produce numai 24 de asemenea mașinării.

 5. Rachetele: După al Doilea Război Mondial, SUA a lansat un program în care a inclus 1.500 de cercetători nemți, ingineri și tehnicieni din armata nazistă. Scopul acestui proiect era crearea de rachete.

  Aceștia au reușit, cu ajutorul creatorilor rachetei V-2, să lanseze rachetele cu oameni către lună.

 6. Metamfetamina: Pervitin este unul dintre primele droguri asemănătoare cu metamfetamina. Acestea erau date naziștilor în timpul luptelor. Cei care le foloseau de multe ori erau piloții, deoarece puteau sta treji mai mult timp.

 7. Avioanele cu reacție: Messerschmitt Me-262 este primul avion de război cu reacție, funcțional, dar și primul avion cu reacție produs în serie. Acestea erau mai rapide și mai bine armate decât orice avion al Aliaților.

 8. Aparatura cu viziune pentru noapte: La începutul anulor 1939, primul aparat care ajuta militarii să vadă pe timp de noapte a fost introdus pe câmpul de luptă de către armata germană. Până al sfârșitul războiului, aproximativ 50 de tancuri Panther au fost echipate cu acest aparat. „Vampirul” portabil, care putea fi pus pe armele militarilor de infanterie a fost folosit pe armele STG-44 Sturmgewehr. Primul astfel de aparat a fost folosit în februarie 1945. 310 unități au fost trimise pe câmpul de război, iar mulți adversari cădeau secerați noaptea de către împușcăturile sniperilor care foloseau astfel de dispozitive.