Evenimentul Zilei > Social > Bestia cu chip de tată, în arest preventiv. Și-a bătut animalic bebelușul
Bestia cu chip de tată, în arest preventiv. Și-a bătut animalic bebelușul

Bestia cu chip de tată, în arest preventiv. Și-a bătut animalic bebelușul

Un bărbat din județul Sibiu aproape și-a omorât bebelușul de o lună în bătaie.

Incident șocant petrecut în satul Florești, comuna Laslea, județul Sibiu. Un bărbat în vârstă de 33 de de ani și-a lovit cu bestialitate nou-născutul, în vârstă de o lună, scos din sărite pentru că acesta plângea. Deoarece bebelușul a fost grav agresat, tatăl a fost arestat preventiv, fiind trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și act sexual cu un minor.

Agresiune salbatică pe câmp

Incidentul îngrozitor s-a produs pe data de 17 iulie, când bărbatul se afla împreună cu bebelușul și cu mama acestuia pe câmp, la păscut oile.Atunci când bebelușul a început să plângă, bărbatul s-a enervat și a încercat să îl facă să tacă, pălmuindu-l peste față și lovindu-l puternic în piept.

În urma loviturilor primite de la tatăl nemilos, bebelușul a suferit grave leziuni cerebrale. Starea lui de sănătate s-a agravat imediat. Acest lucru nu l-a îngrijorat pe bărbat care i-ar fi interzis concubinei lui să-l ducă la spital. După două zile, în 19 iulie, bebelușul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie în Sibiu.

Copilul s-a ales cu răni extrem de grave

Belușul a suferit leziuni cerebrale grave.în urma loviturilor puternice primite. Recuperarea micuțului va fi de durată și cel mai probabil nu va fi completă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu, Ioana Mătăcuță a declarat că sugarul a fost externat în data de 26 august. În urmă cu o lună, pe când acesta era încă internat, se lua în calcul transferul lui într-un centru de îngrijiri paleative.

Tatăl bebelușului, anchetat

Imediat după producerea incidentului îngrozitor, autoritățile au demarat o anchetă, coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Tatăl sugarului a fost reținut. Acesta este arestat preventiv la ora actuală pentru act sexual cu un minor și tentativă de omor asupra bebelușului. Bărbatul a contestat inițial măsura procurorilor. El a solicitat ca arestul preventiv să fie înlocuit cu o măsură preventivă mai ușoară. Demersul lui nu a avut succes, acesta fiind în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu .

„În baza art. 242 Cpp, respinge cererea formulată de inculpatul MIKO IOSIF VIOREL, privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură preventivă mai ușoară. în temeiul art. 348 Cpp raportat la art. 207 al. 2 şi 4 Cpp constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive asupra inculpatului MIKO IOSIF VIOREL, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu (mandat de arestare preventivă nr. 30/UP/20.07.2020 emis de Tribunalul Sibiu în dosar nr. 1374/85/2020), trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de: act sexual cu un minor (…); tentativă de omor săvârşită împotriva unui membru de familie, (…), menţine măsura arestării preventive a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în soluția pronunţată în camera de consiliu în data de 4 septembrie, potrivit informațiilor publice de pe site-ul Tribunalului Sibiu.

În dată de 10 septembrie, bărbatul va fi din nou audiat de Curtea de Apel Albă Iulia, potrivit oradesibiu.ro.