Evenimentul Zilei > Monden > Bendeac aruncă bomba! Ce joc murdar are Pro Tv? Vine un proces monstru în media?
Bendeac aruncă bomba! Ce joc murdar are Pro Tv? Vine un proces monstru în media?

Bendeac aruncă bomba! Ce joc murdar are Pro Tv? Vine un proces monstru în media?

Bătălia pentru rating atinge cote incrediile după ultimele declaraţii lansate de Mihai Bendea, unul dintre juraţii show-ului IUmor de la Antena 1.

Practic, acesta a lansat săgeţi în direcţia unui show concurent de la Pro Tv, „Românii au talent”, depre care susţine că nu s-ar desfăşura tocmai după cele mai corecte reguli de concurs.

„Se potrivesc, uneori, niște lucruri, absolut surprinzătoare, într-un mod nefiresc. Iar se întâmplă o chestie incredibil de ciudată. Suntem într-o situație în care pare că este ceva regizat. S-a întîmplat o chestie dubioasă, mereu când se întâmplă asta e de c…at. Omul de acasă nu are cum să creadă că nu este regie, nici eu n-aș crede, dar acum pare că mă implică pe mine. De ce aș face eu o asemenea regie de c…at?

Sunt fiert pe sinceritate. Asta îmi doresc la acest show. Fiindcă la alte show-uri de talent (n.red. -cum ar fi ”Românii au talent”) din România e cosmetizat și e de c…at. E un c…at regizat. De ce să ne expunem în halul ăsta? Și-așa lumea crede că e regizat”, a izbucnit Mihai Bendeac în ediția 5-a emisiunii iUmor.

Între timp, la aceeaşi ediţie a emisiunii dedicate umorului, un episod sugestiv pentru ce înseamnă setea de rating, a uluit telespectatorii.

„Mă numesc Violeta și am venit la dumneavoastră să-mi etalez niște aptitudini pe care, din cauza mentalității oamenilor care nu sunt prea open-mind, le-am ținut ascunse”, a declarat Violeta în culise.

Concurenta s-a prezentat în fața celor trei jurați şi le-a spus acestora: „(…) Ok, astă seară, hai să vă arăt ce știu să fac, nu?!”.  După această replică, Violeta Niculae s-a întors cu spatele la jurați și public, a renunțat la lenjerie și a început să își introducă în zona intimă trompeta pe care o avea pregătită.

„Nu există așa ceva pe Pământ!”, fost reacţia lui Bendeac, completat de cea a Deliei: „Nu pot să cred așa ceva!”