Practic, acesta a lansat săgeţi în direcţia unui show concurent de la Pro Tv, „Românii au talent”, depre care susţine că nu s-ar desfăşura tocmai după cele mai corecte reguli de concurs.

„Se potrivesc, uneori, niște lucruri, absolut surprinzătoare, într-un mod nefiresc. Iar se întâmplă o chestie incredibil de ciudată. Suntem într-o situație în care pare că este ceva regizat. S-a întîmplat o chestie dubioasă, mereu când se întâmplă asta e de c…at. Omul de acasă nu are cum să creadă că nu este regie, nici eu n-aș crede, dar acum pare că mă implică pe mine. De ce aș face eu o asemenea regie de c…at?

Sunt fiert pe sinceritate. Asta îmi doresc la acest show. Fiindcă la alte show-uri de talent (n.red. -cum ar fi ”Românii au talent”) din România e cosmetizat și e de c…at. E un c…at regizat. De ce să ne expunem în halul ăsta? Și-așa lumea crede că e regizat”, a izbucnit Mihai Bendeac în ediția 5-a emisiunii iUmor.

Între timp, la aceeaşi ediţie a emisiunii dedicate umorului, un episod sugestiv pentru ce înseamnă setea de rating, a uluit telespectatorii.

„Mă numesc Violeta și am venit la dumneavoastră să-mi etalez niște aptitudini pe care, din cauza mentalității oamenilor care nu sunt prea open-mind, le-am ținut ascunse”, a declarat Violeta în culise.

Concurenta s-a prezentat în fața celor trei jurați şi le-a spus acestora: „(…) Ok, astă seară, hai să vă arăt ce știu să fac, nu?!”.  După această replică, Violeta Niculae s-a întors cu spatele la jurați și public, a renunțat la lenjerie și a început să își introducă în zona intimă trompeta pe care o avea pregătită.

„Nu există așa ceva pe Pământ!”, fost reacţia lui Bendeac, completat de cea a Deliei: „Nu pot să cred așa ceva!”