Belgianul care a fost bătut de 3 ciobani, în urmă cu două zile, face declarații uluitoare. ”Eu m-am îndrăgostit de România, au trecut 23 de ani. De 23 de ani sunt tot timpul în România”, a spus Michel, la Kanal D. Michel s-a născut în Blegia, dar se consideră pe jumătate român, după ce și-a cumpărat casă aici și s-a mutat. Bărbatul și-a propus să cunoască fiecare parte a țării, astfel că întreprinde excursii pe motocicletă. În timpul uneia, la Bistrița Năsăud, a trecut aproape de o turmă de oi.

Belgianul povestește că trei cobani l-au atacat  în ciuda faptului că s-a dus, politicos, să își ceară iertare că a turat motorul prea aproape de animale.

Și-a dat seama că a speriat animalele, așa că s-a oprit să-și ceară scuze, însă  ciobanii au tăbărât pe el și l-au bătut minute în șir, cu bestialitate, cu bâtele. Ba mai mult, unul i-a dat casca de protecție jos din cap, ca să îl poată lovi mai eficient. Inițial, victima nu a depus plângere. Apoi belgianul s-a gândit că  și alți turiști ar putea să o încaseze la fel, și s-a dus la Poliție. Ciobanii au fost reținuți iar procurorii care îi vor prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă.

XXX

Sursa: Kanal D

Te-ar putea interesa și: