Evenimentul Zilei > Monden > „Beleaua” Corduneanu declară război total! Imaginile momentului. „Mă eliberez și vă împușc pe capete!” VIDEO
„Beleaua” Corduneanu declară război total! Imaginile momentului. „Mă eliberez și vă împușc pe capete!” VIDEO

„Beleaua” Corduneanu declară război total! Imaginile momentului. „Mă eliberez și vă împușc pe capete!” VIDEO

Adrian Corduneanu, cunoscut și ca „Beleaua”, solicită ajutorul Poliției Române într-o situație foarte delicată. Temutul lider interlopa acuzat-o pe cumnata sa, Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, că le-a luat casele mai multor familii, lăsând oamenii în stradă și amenințându-le cu intervenția interlopului. Imaginile au fost filmate și postate pe rețelele de socializare.

„Beleaua”, unul dintre cei mai de temut interlopi din România, lider al Cordunenilor, s-a prezentat la sediul Inspectoratului Județean al Poliției Iași împreună cu mai multe persoane păcălite de cumnata sa, soția lui Petronel Corduneanu, Alina Filip, pe care o acuză că le-a luat casele oamenilor. Mai mult decât atât, femeia i-a amenințat pe cetățeni cu intervenția interlopului.

Adrian „Beleaua” Corduneanu o acuză pe cumnata sa: „M-ai învinovățit pe mine!”

„Vrei să mă omori cu frate-miu, fă, zdreanțo?(…) M-am alăturat cu ei, le dau ajutorul. De ce? Pentru că tu, pe live-uri, instigi. M-ai învinovățit pe mine și vreau să dovedesc că n-am treabă.

Uite, zdreanțo, ce ai făcut! Eu am venit aicea să dovedesc că n-am nicio tangență cu ei, să le iau casele. O să facem aicea, o să mergem și la procurorul general, la București”, a răbufnit Adrian Corduneanu, care spune că există documente care demonstrează vinovăția cumnatei sale.

În timpul live-ului realizat de liderul interlop, din sediul IPJ Iași a ieșit un agent de poliție care i-a rugat pe toți cei prezenți să folosească un limbaj adecvat.

Nu este singura problemă cu care se confruntă liderul interlop în familia sa. Un mare scandal a mocnit în interiorul celui mai temut clan din Moldova, după ce Ramona, supranumită „Diamantul roz” l-ar fi tradus pe celebrul Adrian Corduneanu. Nu se știe dacă a fost tranșat sau nu. Cert e că „Beleaua” i-a amenințat crunt pe toți.

„Mă eliberez și vă împușc pe capete!” Un alt război în familie

Ramona, soția lui Adrian Corduneanu, a reușit să stârnească un adevărat război în interiorul celui mai temut clan din România, atunci când a plecat de acasă mai multe zile, în 2019. Adrian Corduneanu, care la acel moment se afla în închisoare, a înnebunit de gelozie după ce a aflat că „Diamantul roz” ar avea un iubit. La vremea respectivă, interlopul era furios, inclusiv pe fratele său, pe care îl acuza că i-a „corupt” soţia și a jurat răzbunare. „Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, ar fi ameninţat, extrem de nervos, Adrian Corduneanu, din închisoare.

„Diamantul roz” a părăsit căminul conjugal pentru un interlop din gruparea ”Giulești” numit „Expres”, fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi. Din câte se pare, chiar Sheriff ar fi intervenit în dispută și a „sfătuit-o” pe Ramona să se întoarcă acasă. Și asta pentru a evita o dispută de zile mari cu temutul clan al Cordunenilor.