Ioana Timofeciuc, iubita fotbalistului de la FCSB, Florinel Coman, nu are inhibiții atunci când se hotăreşte să posteze pe social media.

Ea şi Florinel Coman au profitat din plin de mini-vacanţa fotbalistului şi au mers să se relaxeze împreună la Mamaia, acolo unde „şeptarul” roş-albaştrilor are un apartament.

Tânăra născută la Ovidiu nu e cunoscută doar pentru că este deja de câţiva ani iubita lui Coman, şi pentru fotografiile incendiare pe care le postează pe Instagram. Ultimul Insta Story a făcut senzaţie pe internet. Îmbrăcată doar în costum de baie, Ioana s-a filmat în faţa bolidului Audi pe care îl are Florinel Coman, scrie telekomsport.ro.

 

View this post on Instagram

 

✨ Cinderella is here

A post shared by Ioana Timofeciuc (@ioanatm) on

Nonconformistă, iubita fotbalistului a făcut câteva gesturi indecente şi şi-a arătat posteriorul. Clipul postat a fost însoţit de mesajul „Bae watch. Be normal. Me acting normal”.

Nu a fost însă singurul videoclip incendiar postat de iubita lui Florinel Coman pw Insta Story. Aceasta şi-a arătat bustul impresionant acoperit doar de sutien, cu mesajul: „Wtf?”.

Ioana Timofeciuc a mai fost criticată de Gigi Becali, finanţatorul lui FCSB, pe motiv că  Florinel Coman nu mai are cele mai bune evoluţii din cauza faptului că „merge la împreunare şi că i se înmoaie genunchii”.

 

View this post on Instagram

 

extraterestru.👽🖤

A post shared by Ioana Timofeciuc (@ioanatm) on

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a fost măcinat de această problemă a sexului și în trecut. Mai mulți foști jucători ai Stelei au fost criticați în public, pentru că, în opinia lui Becali, stăteau prea mult în budoar.

În 2009, de pildă, Becali l-a transferat de la FC Argeș pe Cristi Tănase. La acea vreme se credea că mijlocașul va deveni un jucător de referință în fotbalul românesc, dar după șase ani petrecuți în Ghencea, „Dodel” n-a lăsat mai nimic în urmă. S-a remarcat printr-o relație cu „bomba sexy” Iulia Tăbăcaru, apoi cu o poveste de dragoste ce-a avut-o în prim-plan pe Diana Gureșoaie, zisă și „Strâmba lui Dodel”.

Becali i-a ținut lui Dodel o scurtă lecție despre sex și l-a sfătuit pe fotbalist: „Tănase are lângă el o bombă sexy, iar asta nu îi face bine. Cel mai indicat este să fii cuplat cu o grenadă, cel mult, pentru că o bombă îţi ia minţile. Am mai vorbit amical cu Tănase şi i-am spus s-o lase mai moale cu sexul, ca să nu-şi slăbească organismul. Tot aşa, i-am spus să nu încerce altceva decât sex normal, să nu facă d-alea cu UE, că şi alea slăbesc oasele.”