Evenimentul Zilei > Social > BECALI, dat în JUDECATĂ. Milionarul s-a prezentat la TRIBUNAL, alături de SOȚIE. Cât de grave sunt ACUZAȚIILE
BECALI, dat în JUDECATĂ. Milionarul s-a prezentat la TRIBUNAL, alături de SOȚIE. Cât de grave sunt ACUZAȚIILE

BECALI, dat în JUDECATĂ. Milionarul s-a prezentat la TRIBUNAL, alături de SOȚIE. Cât de grave sunt ACUZAȚIILE

Gigi Becali şi soţia milionarului sunt obligaţi să dea explicaţii în faţa judecătorilor, într-un proces care are drept miză un teren din Pipera.

Becali şi soţia acestuia au fost daţi în judecată de un vecin, care solicită instanţei instituirea dreptului de servitute.

Conform legii, acest drept poate fi oferit de judecători atunci când proprietarul unui teren este nevoit să treacă pe proprietatea unei alte persoane pentru a ajunge la imobilul său. Cum ar fi, de exemplu, un drum comun, îngrădit sau blocat de cel de-al doilea proprietar. Şi, cum vecinul nu a reuşit să îi convingă pe soţii Becali să renunţe la o bucată de pământ, a decis să apeleze la justiţie.

„Dosarul a ajuns recent pe rolul Judecătoriei Buftea, iar primul termen nu a fost încă stabilit.

Pe de altă parte, la începutul anului, Becali a chemat în faţa instanţei Administraţia Finanţelor Publice Ilfov, invocând faptul că instituţia ar fi luat o decizie abuzivă. În acel proces, Gigi a solicitat ca magistraţii să dispună anularea unui act administrativ emis în februarie 2014, prin care Fiscul l-a lovit la portofel pe latifundiar”, scrier SPYNews.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: