Evenimentul Zilei > Actualitate > Bebeluș de trei luni UCIS în mod BRUTAL de părinții! CE pedeapsă au primit CĂLĂII. DETALII CUTREMURĂTOARE!
Bebeluș de trei luni UCIS în mod BRUTAL de părinții! CE pedeapsă au primit CĂLĂII. DETALII CUTREMURĂTOARE!

Bebeluș de trei luni UCIS în mod BRUTAL de părinții! CE pedeapsă au primit CĂLĂII. DETALII CUTREMURĂTOARE!

Părinții criminali care și-au ucis bebelușul de trei luni, fracturând-i craniul și-a primit pedeapsa binemeritată.

Roxane Davis, în vârstă de 30 de ani și partenerul său Sam Davies, în vârstă de 24 de ani, ambii din Hampshire, Marea Britanie, au fost găsiți vinovați de moartea copilului lor, în urma unui proces la tribunalul din Winchester, potrivit BBC.

Ambii au primit câte 10 ani de închisoare, judecătorii stabilind că amândoi sunt la fel de vinovați pentru dispariția tragică a copilului.

Stanley Davis a murit în spital, în martie anul trecut. Acesta a fost adus în stare gravă la spital, având craniul spart, din cauza a 41 de fracturi, potrivit sursei citate. 

Judecătorul care a instrumentat cazul a prezentat detalii terifiante despre felul în care era tratat bebelușul. Jane Miller susține că bebelușul a suferit leziuni inimaginabile, fracturile de la nivelul craniului arătând că micuțul a fost aruncat sau lovit cu corpuri dure de cel puțin câteva ori. 

De asemenea, judecătoarea mai susține, pe baza raportului medicilor, că bebelușul a fost strâns atât de tare, încât costele sale atinsese coloana vertebrală.