Evenimentul Zilei > Actualitate > SCENARIU HORROR. Un BEBELUŞ din PRAHOVA a fost aruncat la TOALETĂ
SCENARIU HORROR. Un BEBELUŞ din PRAHOVA a fost aruncat la TOALETĂ

SCENARIU HORROR. Un BEBELUŞ din PRAHOVA a fost aruncat la TOALETĂ

Un bebeluş din judeţul Prahova, care a fost născut prematur, a fost aruncat la toaletă. Fetiţa a fost scoasă de vie din hazna, dar a murit la Maternitatea din Ploieşti.

Din primele informaţii reiese că bebeluşul pe care îl aruncase chiar mama sa la toaletă fusese născut prematur şi avea puţin peste un kilogram, lucru care a dus la moarta sa după ce a fost transportat de urgenţă la Maternitatea din ploieşti.

Anchetatorii au declarat că mama copilului are nişte probleme psihice şi că nu ar avea discernământ, scrie libertatea.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, de către cadrele medicale de la Maternitatea din Ploieşti despre faptul că la unitatea spitalicească a ajuns o femeie care prezintă urme de naştere sau de avort, dar care nu are un copil.

Imediat, o echipă de poliţişti din localitate a mers la domiciliul femeii, în Gorgota, totodată poliţiştii anunţând Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, dar şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Ajunşi primii la faţa locului, poliţiştii au constatat că din WC-ul din curtea casei se aude plânset de copil, astfel că au mers şi au scos bebeluşul din hazna.

Mama fetiţei, în prezent internată tot la Maternitatea Ploieşti, este cercetată penal pentru infracţiunea de omor, anchetatorii urmând să stabilească dacă a fost singura care a luat decizia să arunce copilul în toaletă sau dacă şi alţi membri ai familiei au ştiut despre acest lucru.