Cum functioneazã?

Oțetul din cidru de mere poate fi cumpărată cu ușurință din magazinele specializate, iar experții spun că ajută oamenii să piardă rapid  în greutate. Un studiu efectuat pe șobolani obezi a constatat că băutura nu numai că a redus depozitele de grăsime de pe burtă, dar i-a împiedicat să mai pună  grăsime la fel de ușor.  Într-un studiu similar publicat la Biblioteca Națională de Medicină din SUA, oamenii de știință au descoperit că băutura a ajutat, de asemenea, la arderea mai multor grăsimi prin accelerarea metabolismului.

Când ar trebui să-l consumi? 

Doritorii pot consuma băutura în orice moment al zilei de două ori, aşa vor avea rezultate mai bune.  Un studiu efectuat la 175 de persoane obeze le-a cerut să consume una sau două lingurițe de băutură în fiecare zi pentru o perioadă de trei luni.  Făcând acest lucru, persoanele respective s-au subţiat vizibil, iar cei care au consumat o lingură pe o zi au slăbit în medie 2,6 de kilograme. Cei care au avut doua linguri pe zi au pierdut de 3,7 kg.

Cum ar trebui să consumi oţetul din cidru de mere? 

Cu toate că unii îl prefera simplu, alții doresc să mascheze gustul amar al oţetului. Diluarea băuturii cu apă şi cu o linguriţă de miere nu afectează dieta.  Acesta poate fi, de asemenea, pus peste salate.

Sursa: Express.co.uk.

 

Te-ar putea interesa și: