Claire Marshall Hernandez se afla la bordul unei curse care se întorcea din Caraibe, când a decis să fotografieze, pe ascuns o pasageră, și apoi să posteze imaginea pe un grup de pe Facebook, avertizându-și colegii că dacă o vor întâlni pe această femeie să fie pregătiți pentru tot ce-i mai rău.

"O să vă țină foarte ocupați. Și are o adevărată rezervă de brandy în bagajul de mână. Și a mai blocat și spațiul liber dinspre toaleta din față Dumnezeu știe cu ce", a comentat stewardesa, care a criticat apoi și rochia înflorată cu care pasagera era îmbrăcată.

Înainte de a fi șters, destul de rapid de altfel, de pe Facebook de către administratorul grupului, comentariul a fost totuși văzut de o persoană din afara grupului, care a catalogat postarea drept revoltătoare. "Pasagera respectivă este, cu siguranță, o persoană cu anumite deficiențe. Având în vedere că stewardesele trebuie să ofere asistență și ajutor pasagerilor, care au plătit pentru acel bilet, mi se pare de-a dreptul revoltătoare această reacție. Își bate joc de pasageri, de colegii de breaslă și de meserie în sine", a precizat, pentru Daily Mail, persoana respectivă, ce nu a vrut să-și divulge identitatea.

Reprezentanții companiei aeriene au precizat că stewardesa a fost sancționată disciplinar pentru comportamentul avut.