Evenimentul Zilei > Actualitate > BĂTĂUŞUL Sorin Palesică arată cât de fioros e în LIBERTATE. Vezi cum a fost surprins | FOTO
BĂTĂUŞUL Sorin Palesică arată cât de fioros e în LIBERTATE. Vezi cum a fost surprins | FOTO

BĂTĂUŞUL Sorin Palesică arată cât de fioros e în LIBERTATE. Vezi cum a fost surprins | FOTO

Interlopul Sorin Palesică vrea să arate în continuare cât de fioros este. Astfel, bestia din Straja, care a snopit în bătaie o salvamontistă la începutul anului, s-a întors la sala de box şi s-a pozat în timpul antrenamentelor.

Imaginile cu Palesică în libertate scandalizează în continuare opinia publică, în contextul incidentului petrecut într-un local din Straja.

Salvamontista Miruna Inel a fost bătută de un interlop sub privirea unui jandarm, în judeţul Hunedoara, într-un local. Tânăra a fost scoasă din bar în stare de inconștiență. După atacul brutal, agresorul a fost eliberat de Poliţia Lupeni. Jurnaliştii locali, citaţi de televiziunile de ştiri, au informat că agresorul este in interlop cunoscut în zonă. Tânăra a fost lovită de mai multe ori peste faţă, inclusiv cu pumnul, sub privirile jandarmului montan şi a altor clienţi din club care au asistat pasivi la scenele de o brutalitate revoltătoare. CITEŞTE MAI MULT…

Sursa foto: Ziarul Hunedoreanului

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.