Pentru funcția de manager a Institutului Clinic Fundeni, unul dintre cele mari și mai complexe spitale din țară, candidează actualul manager, dr. Carmen Orban, dar și controversatul general Ioan Sîrbu, care a condus anterior și Spitalul Militar Carol Davila din Capitală. Candidaturile lor EVZ le-a anunțat încă de săptămâna trecută. Surpriza zilei de ieri a fost însă depunerea a încă două candidaturi, a unui fost șef al Casei de Sănătate București și a unui chirurg.

Dr. Șerban Dragoș

Este vorba de dr. Șerban Dragoș, chirurg la Spitalul Universitar de Urgență din București care lucrează în secția Chirurgie IV condusă de fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, și de dr. Toma Cristian, fost director al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (între 2005 și 2007), actualmente director general la Autoritatea de Management al Calității în Sănătate.

Dr. Cristian Toma

Vor prezenta proiectele de management

Potrivit calendarului de concurs, odată cei patru candidații admiși urmează depunerea contestațiilor, dacă e cazul, soluționarea acestora urmând să se desfășoare până miercuri la ora 12.00, iar afișarea rezultatelor se va face o oră mai târziu.

Dr. Ioan Sîrbu

Toți candidații admiși vor trebui să-și susțină proiectele de management, pe data de 16 noiembrie, iar numele managerului care va conduce în continuare Institutul Clinic Fundeni va fi aflat, după soluționarea eventualelor contestații, pe 20 noiembrie, ora 15.30.

Te-ar putea interesa și: