Evenimentul Zilei > Politica > Bătălia din PNL, faza „supereroi”. Tineretul liberal a decis pe cine susține
Bătălia din PNL, faza „supereroi”. Tineretul liberal a decis pe cine susține

Bătălia din PNL, faza „supereroi”. Tineretul liberal a decis pe cine susține

Bătălia din PNL capătă noi conotații. S-a ajuns la faza pe „supereroi”. Actualul lider l Ludovic Orban se bucură de susținerea Tineretului Național Liberal (TNL) în cursa pentru alegerile interne, din 25 septembrie. În cadrul unui eveniment, membrii TNL au afișat mesajul „Adevăratul supererou din PNL este Ludovic Orban”.

În timpul campaniei lui Florin Cîțu, oamenii din echipa sa l-au promovat pe premier drept „un supererou” al PNL, respectiv „un Mario Draghi al României”. Chiar Cîțu a postat la un moment dat un video care a atras ironii din partea adversarilor din Parlament, dar și din partid.

Trebuie să explicăm ce-o fi fost în mintea premierului

„În toată această atmosferă, după cum aţi văzut… aţi văzut, nu, filmuleţul cu Superman? L-a văzut toată lumea? Am înţeles… Da, şi ei l-am văzut, l-au văzut şi prieteni şi colegi de-ai mei. Şi întrebarea a fost: mă, Alexandre, dar de ce premierul să pozeze în Superman? O fi vreun atac cibernetic? I-a capturat cineva contul de instagram şi a postat? Sau e o glumă? O fi de pe internet? E o glumă? Nu pare o glumă. Pentru că, dacă nu e o glumă, e cam grav!

Iar noi, membrii PNL, trebuie să explicăm ce-o fi fost în mintea premierului de postat aşa ceva? Pentru că lumea pe stradă o să ne întrebe: mă, ne e greu, tot cresc preţurile. Nu e aşa uşor, nici aşa fantastic, nici nu merg toate aşa de bine precum ni se spune. Şi noi trebuie să le explicăm. Şi atunci stau şi mă gândesc de ce a avut nevoie premierul să facă giumbuşlucuri din astea cu Super…”, a declarat Nazare, ministrul de Finanțe demis de către Cîțu.

Ludovic Orban atac la Florin Cîțu

În cadrul Consiliului Național al Partidului Național, Ludovic Orban a lansat noi acuzații la adresa echipei Cîțu. Președintele în funcție îi consideră răspunzători pe Cîțu, Bogdan, Turcan și restul #echipeicâștigătoare pentru declinul PNL din sondaje.

„Realitatea este că astăzi, PNL a pierdut masiv din încredere, că doar 15% dintre români mai cred că România se îndreaptă într-o direcție bună, în care încrederea în premier și în guvern… Prefer să nu o spun public, dar toți puteți simți lucrul acesta, în viața de zi cu zi, vorbind cu oamenii, direct sau pe rețelele sociale, evaluând obiectiv percepția românilor, scrie B1TV.

Din cauza asta suntem în fața unui congres în care toți delegații care vor veni trebuie să judece fiecare cu propriul aparat de analiză și fiecare trebuie să ia decizia liber, ținând cont doar de binele PNL”, a declarat Orban.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: