Noul serial ” Mangalița”, lansat duminică seară în premieră, la Antena 1, nu a putut surclasa filmul difuzat în același interval orar la Protv, care l-a avut pe The Rock Johnson în rol principal, anunță paginademedia.ro.

„‘Mangalița”, noul serial de comedie difuzat de Antena 1, a fost pe locul 2 la audiențe, producția românească avându-i ca protagoniști pe o parte a actorilor din serialele Mondenii și Atletico Textila . Serialul ” Mangalița”, al cărui personaj principal este primarul corupt Stelian Manole, jucat de actorul Teo Corban, a avut aproximativ 1, 1 milioane de telespectatori din toată țara în fiecare minut, în timp ce Pro TV, de pe primul loc, avea pe intervalul serialului de comedie aproxiamtiv 1,7 milioane de urmăritori pe minut.

România TV a fost pe locul cinci, cu o medie de 920.000 de privitori pe minut. Postul de știri a fost urmat de Prima TV, cu 440.000 de urmăritori în fiecare minut.  Mangalița s-a clasat pe locul doi și în mediul urban, cu o medie de 546.000 de telespectatori pe minut., pe primul loc fiind Pro TV, cu o audiență de aproximativ 884.000 de telespecatori de la orașe, în fiecare minut. România TV a fost tot pe locul trei și la nivel urban, urmată de Antena 3. Digi Sport 1, cu o parte a meciului CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș, s-a clasat pe locul cinci.

Te-ar putea interesa și: