Evenimentul Zilei > Sport > Bătaie în vestiarul celor de la CFR Cluj, după eșecul cu Steaua Roșie. A fost deschis dosar penal. Video. Update
Bătaie în vestiarul celor de la CFR Cluj, după eșecul cu Steaua Roșie. A fost deschis dosar penal. Video. Update

Bătaie în vestiarul celor de la CFR Cluj, după eșecul cu Steaua Roșie. A fost deschis dosar penal. Video. Update

Înfrângerea suferită joi cu Steaua Roșie Belgrad, în returul play-off-ului pentru grupele Europa League, scor 1-2, a fost greu de suportat în vestiarul celor de la CFR Cluj, așa cum o arată imaginile în care fostul președinte al clubului, Marian Copilu, încearcă să aplaneze un conflict apărut în rândul ardelenilor.

Update: În urma celor întâmplate joi seara, una dintre persoanele implicate în bătaie a mers la poliție și a depus plângere penală pentru fapte de lovire și amenințare, conform Digi24. Polițiștii clujeni au deschis dosar penal, iar mai departe vor analiza imaginile și vor discuta cu toate părțile implicate în scandal.

Conform gsp.ro, ”românii s-au luat la bătaie la vestiare”. Un membru din staful sârbilor a filmat scandalul, iar jurnaliștii unui site din Serbia au folosit următorul titlu pentru această știre: „Haos total în România!”

Conform sursei citate, ”altercația generală a avut loc în fața vestiarelor, între oamenii de la CFR Cluj”. În imagini se aude sunetul produs de loviturile puternice. De asemenea, pot fi sesizate și înjurăturile, dar și o voce care îndeamnă la calm: „Vă rog, nu vă mai loviți!”

Fostul președinte al clubului, Marian Copilu, a fost prins la mijloc și a încercat să intervină. În cele din urmă, spiritele s-au liniștit după au venit și oamenii de ordine.

Cine sunt bătăușii de la CFR Cluj

Jurnaliștii de la sport.ro au aflat că juristul Ioan Ivașcu și kinetoterapeutul Viorel Boncoi au fost cei care au generat bătaia. De cealaltă parte, jurnalistul Miloš Simanović susține că unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj și un membru al stafului s-au bătut.

Presa sârbească a remarcat că atmosfera era foarte tensionată după finalul meciului, astfel că era de așteptat că se va ajunge la un conflict fizic. În acest context, amintim că Marius Șumudică a fost demis de la CFR Cluj.

Marius Șumudică plătește pentru eșecurile din Europa

Patronul echipei de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, Neluțu Varga, a luat această decizie în urma ratării calificării în grupele Ligii Campionilor și ulterior în cele ale Ligii Europa.

Dan Petrescu negociază cu ardelenii

Formația din Gruia va evolua în grupele Ligii Europa Conference, a treia competiție intercluburi din fotbalul european. Tehnicianul pleacă din Gruia după 3 luni și după ce în Liga I a obținut 6 victorii din 6 posibile, rezultate care au dus-o pe CFR Cluj pe primul loc.

Conform ultimelor informații, Dan Petrescu are cele mai mari șanse de a fi numit antrenor la CFR. În Gruia, cel poreclit Bursucul a câștigat campionatul de 3 ori (n.r. – în 2018, 2019 și 2020).

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: