Evenimentul Zilei > Social > Bătaie generală între interlopi. Jandarmii au intrat în forță, după ce o persoană a ajuns la spital
Bătaie generală între interlopi. Jandarmii au intrat în forță, după ce o persoană a ajuns la spital

Bătaie generală între interlopi. Jandarmii au intrat în forță, după ce o persoană a ajuns la spital

Un scandal între doi interlopi dintr-o comună din județul Mureș s-a încheiat destul de rău pentru unul dintre ei. Acesta a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut zdravăn.

Poliția și jandarmii au intervenit în localitatea Sântana de Mureș, după ce mai mulți membri ai unor clanuri interlope s-au luat la bătaie. Totul a izbucnit din cauza unui bărbat de 31 de ani, membru al unui clan interlop, care, se poate spune, și-a căutat-o cu lumânarea. Acesta a intrat în curtea unei case și s-a luat la harță cu proprietarul, în vârstă de 39 de ani, rival de-al său.

Cearta a degenerat, iar proprietarul a pus mâna pe o rangă și l-a lovit pe musafirul nepoftit rănindu-l grav. Scandalul a luat amploare în momentul în care au intervenit și alți membri ai celor două grupări, aruncând cu pietre unii în alții.

A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a aplana situația și a echipelor de pe ambulanță care l-au transportat pe rănit la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmi, pentru aplanarea conflictului și restabilirea ordinii și siguranței publice. Totodată, s-a stabilit că un bărbat, de 31 de ani, ar fi pătruns în curtea unei case, ocazie cu care persoana prezentă în curte, un bărbat, de 39 de ani, l-ar fi agresat pe acesta cu un obiect dur. Victima a fost transportată la unitatea spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul de 39 ani a fost condus la sediul poliției, pentru audieri”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Polițiștii au deschis dosar penal

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de violare de domiciliu, distrugere și lovire. Aceștia urmează să stabilească cu exactitate ce s-a petrecut și cum s-a ajuns la incidentul violent.

„În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violențe, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor ce se impun”, se mai arată în comunicat.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: